Hitta diskussioner med liknande innehåll

Romantisk restaurang i Siem reap/Kambodja?

#1 2013-01-04, 20:03
postkran
Hejsan!
Nu ar det sahar att jag for nagon manad sedan traffade pa en helt underbar khmertjej pa guesthouset jag bodde pa i Bangkok och det klickade mer eller mindre direkt. Efter nagra veckor blev hon tvungen att aka hem igen och nagon vecka efter hon akt sa insag jag att jag faktiskt gillade den har tjejen pa riktigt sa jag beslutade mig for att helt enkelt aka till kambodja for att fa traffa henne igen.

Igar anlande jag iallafall och fick traffa den har tjejen igen och det ar vall mer an awesome, grejen ar dock att hon inte ar som andra tjejer i kambodja och thailand speciellt nar det kommer till pengar och jag far knappt bjuda henne pa maten vi kakar ute vilket jag mer an garna vill gora.

Sa det jag undrar ar om nagon vet en riktigt fin samt romantisk restaurang jag kan ta med hon till for att visa forutom det fysiska hur mycket jag faktiskt uppskattar den har tjejen, idén ar att hitta en hyfsat dyr restaurang dar hon helt enkelt inte har rad att betala for sig sjalv

Tack i forhand!
#2 2013-01-04, 20:53
Goldmann
Det kommer alltid till slut handla om pengar. Tro mig. Men om du går på restauranggatan i SR så finns det massa restauranger som hon inte har råd med. Just pick one.
#3 2013-01-05, 13:58
postkran
Ursprungligen postat av Goldmann
Det kommer alltid till slut handla om pengar. Tro mig. Men om du går på restauranggatan i SR så finns det massa restauranger som hon inte har råd med. Just pick one.Well jag forstar vad du menar, men om det en dag kommer fram att hon forvantar sig att jag pa nagot satt ska forsorja henne hemifran Sverige sa ar det ganska mycket hej da for hennes del och det vet hon vet hon mycket val om.

Hursom, far ta en runda ner dar imorgon och spana efter lite dugliga stallen da.Tack sa mycket for tipset!
#4 2013-01-06, 07:52
Jag kan fråga min kompis som har ett kafee här ifall han vet något bra ställle.
Hur länge är du i Siem Reap förresten? Har du lust så hade vi kunnat ta en öl och snacka skit!
#5 2013-01-06, 10:44
postkran
Ursprungligen postat av Vagabundo
Jag kan fråga min kompis som har ett kafee här ifall han vet något bra ställle.
Hur länge är du i Siem Reap förresten? Har du lust så hade vi kunnat ta en öl och snacka skit!Ja det far du valdigt garna gora! Och att ta en bira tillsammans och snacka lite skit later som en bra idé eftersom vi bada verkar rest runt pa samma stallen(indien tex) samt att jag skulle behova lite grabbtid sa att saga da jag i princip tillbringar hela dagarna med den har tjejen och hennes kompis. Slang ivag ett pm med vart du haller hus och nar du kan tanka dig hooka upp sa far vi forsoka losa nagot!
Stannar vall har i siem reap atminstonde 4-5 dagar till skulle jag tro!
#6 2013-01-07, 23:13
Afrolover
Butterfly gardens är en bra fransk restaurang i Siem Reap (var där för nästan 4 år sedan - så infon är kanske inaktuell). Buterfly p g a att "matsalen" är en volljär full med fjärilar.

Du kan säker bjuda på en romantisk middag där.