Hitta diskussioner med liknande innehåll

Åka skidor i Nordkorea?

#1 2014-01-15, 21:23
JakeTheMuss
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/nordkorea-skidresort-invigd_8898018.svd

"Skidresorten som byggts av soldater från Folkets armé ligger i Masik i Kangwon-provinsen. Anläggningen invigdes officiellt den 1 januari trots en rad rapporterade bakslag, som svårigheter att importera utrustning under FN:s sanktioner som SvD tidigare skrivit om.

Anläggningen har elva nedfarter och ett lyxhotell med 120 rum. En av de första besökarna var Simon Cockerell som arbetar för Koryo Tours, en kinesisk resebyrå som ett av få utländska reseföretag som är verksamma i Nordkorea. "

Låter fan kalas. Hur fan tar jag mig dit, finns det någon som har varit där och kan komma med några snabba punkter med vad som var bra/dåligt?
#2 2014-01-15, 22:03
Airwave92
Ursprungligen postat av JakeTheMuss

Låter fan kalas. Hur fan tar jag mig dit, finns det någon som har varit där och kan komma med några snabba punkter med vad som var bra/dåligt?


Klart man har varit där! Har inte du det? Det är grymt, best time of my life. Rekommenderas.

Spoiler:
Hur många svenskar tror du har varit i Nordkorea? Inte många. Hur många av dessa tror du sitter o läser på flashback just nu? Inte många. Har någon varit där? Nej.
#3 2014-01-15, 22:33
Rosendahl
Nordkorea är nog den nya semesterorten 2014
#4 2014-01-15, 22:36
Koksan
Ursprungligen postat av Airwave92
Klart man har varit där! Har inte du det? Det är grymt, best time of my life. Rekommenderas.

Spoiler:
Hur många svenskar tror du har varit i Nordkorea? Inte många. Hur många av dessa tror du sitter o läser på flashback just nu? Inte många. Har någon varit där? Nej.Där har du fel. Av de 3000-4000 västerlänningar som åker till Nord Korea om året så är Svenskar en rätt hyfsad stor del av besökarna. (Sverige har förövrigt en rätt "Okej" relation med Nord Korea samt att Sverige har en ambassad i Pyongyang. Sverige ansvarar för att få fram USA, Frankrike, och diverse europeiska länders förslag fram till Nord Korea)

Har sett en del trådar här på Flashback och diverse forum om folk från Sverige som har varit i Nord Korea så helt omöjligt är det inte...


Alltså nu menar jag bara folk som har åkt in till Nord Korea

(FB) Min resa till Nordkorea 2012 - Fritt fram att ställa frågor
(FB) Mitt Nordkorea-besök 2010, intresserade får gärna ställa frågor!

http://www.resdagboken.se/m/Erica84/mitt-aventyr-i-seoul-41346/dagbok/mi...


/Koksan