Hitta diskussioner med liknande innehåll

Hur är Railey Beach i Krabi nuförtiden?

#1 2014-03-08, 17:15
Fadderbarn
Är det ett partyställe med mycket festande på stranden? Det hörde jag förr men ställen i Thailand förändras med tiden.
Hur är det med båtar mellan Ao Nang och Railey Beach? Eller från Railey Beach ut till öarna utanför Ao Nang som ska va väldigt fina om man vill göra något annat än festa?

Är ute efter en fin strand för dagarna, närhet till annat och schyssta fester på nätterna, är Railay Beach ett bra alternativ om man är i Krabi då?

För några år sedan hörde jag mycket om Railay Beach men nu var det längesedan nån jag känner var där så allt ni kan dela med er av om stället är av intresse!!
#2 2014-03-08, 18:14
M0ngot
Vet inte hur nattlivet är på railey men vore jag dig skulle jag bi i ao nang och ta long tail ut till koh poda eller railey om dagarna och festa i ao nang på nätterna. Där finns ju typiska bargator och sånt. Själva stranden i ao nang är ju inte finare än någon svensk strand med öarna är ju fina. Kostar väl 200 baht per skalle. Och dem går när du vill att dem ska gå.
#3 2014-03-12, 07:29
mezzi
Besökte Railay i vintras.

Skulle absolut inte kalla det partyställe, hela viken kändes väldigt lugn. Folk sitter mest på hotellrestaurangerna och chillar.

Fanns väl en bar på "market street" som spelade lite musik, men skulle absolut inte kalla det fest. Vet inte hur det är i Ao Nang eller Krabi.

Båtar mellan Ao Nang och Railay: Går longtails hela dagarna, man köper biljett och väntar tills båten är fylld. Kan ta en stund på udda tider men morgon och kväll, inga problem. Dyrare när det är mörkt.

Grott-stranden är väl fortfarande fin men väldigt packad med folk. Ganska skräpigt, folk lämnar fimpar i sanden och grisar.

För fest skulle jag nog välja Phi Phi.
#4 2014-03-12, 09:11
Eyden
Var i Ao Nang förra vintern och enligt de jag reste med så hade det exploaterats ordentligt. Det är vackert men skräpigt och jämfört med andra delar av Thailand så tyckte jag Thailändarna verkade lagom trötta på turister. Reste med barn så kan tyvärr inte berätta hur partystämningen var... Men kändes mer som om turisterna där var mer svennar än backpackers... och gissar att det påverkar festandet till det sämre...