Hitta diskussioner med liknande innehåll

"Safari" i amerikanska södern.

#1 2015-01-07, 19:24
Venicones
Någon gång i mitt liv planerar jag att besöka USA. Det ligger inte högst upp på min lista men är något man definitivt måste göra någon gång i livet. Jag har dock inget intresse av att åka på någon storstadsweekend till New York, som var och varannan svensk verkar göra nuförtiden. Inte heller ser jag vitsen med att försöka lära sig surfa på Hawaii, eller åka till L.A. för att försöka se lite kändisar.

Det som lockar mig är "The Deep South". Jag vill ha träskmarker, mygg, fuktig hetta, gamla hjulångare, skjutglada rednecks, ännu mer mygg, trailertrash i sin rätta miljö, inavlade skogsbyar med livs levande missfoster, alligatorer, analfabetism, helgalna frikyrkopastorer, onyttig friterad mat, gamla bomullsplantager, bourbon, blaskig öl och givetvis se de berömda svarta begravningstågen i New Orleans. Lite dixieland, rockabilly och ett besök på Graceland på det så vore det hela perfekt.

Ni som varit i sydstaterna, är det verkligen så stereotypt som man gärna vill tro? Och vart ska man åka för att verkligen få uppleva den mest extrema amerikanska södern på riktigt?
#2 2015-01-07, 22:08
Germanofil
Har också blivit sugen på detta efter att ha sett True Detective. Någon gång i livet ska jag fan ta mig dit!