Hitta diskussioner med liknande innehåll

Tips på boende och områden för den som vill beskåda Las Vegas "baksida"

#1 2015-06-10, 21:59
Aidsprutten
Ja vart hittar man hororna, alkisarna, psykfallen m.m. Inte bara just spelmissbrukarna som jag har föga intresse av? Las Vegas är väl på många sett ett glamoröst till håll, men ifall man vill se dess mörkare sidor vart skall man söka sig då?? Någon som känner till ett boende, typ motell eller liknande där omkring?
#2 2015-06-10, 22:06
TheHollyhockGod
Alla själar i Amerika är trasiga. Även de som tillhör de människor som ler mest.

Tänk dig USA som en stor maskin.

Som barn sugs du in i den och din själ skadas för livet med kirurgisk precision. Varje TV-program är en skalpell. Varje rap-sång en bensåg.

Den säger till dig, "Hur bra du än gör ifrån dig, kan du aldrig bli lycklig, för du är inte vi. Hur vacker du än är är du inte lika vacker som oss, de leende Hollywood-stjärnorna. Hur stor din pool än blir är den som en spottloska i vår. För det här landet tillhör inte dig. Jobba hårt så kan vi låta dig låna en liten del av det. Men priset du får betala är ännu en bit av din själ."

Det gör att du konsumerar mer och jobbar hårdare. Konsumerar och jobbar, konsumerar och jobbar tills du en dag faller död ner.
#3 2015-06-10, 22:23
Aidsprutten
javisst är det så, USA är en trasig kontinent.. ett koncentrations läger för arbetar klassen med noll rättigheter som de rika här i våra länder vill anamma. Har inte sett deras länder med egna ögon dock men vill gärna se ursprunget till kulturen vi har idag.
#4 2015-06-10, 23:51
speedi-
Downtown är väl lite mer normalt än Vegas. Det ligger några kilometer förbi Stratosphere, tar ändå lite tid med taxi dit. Typ 15-20 min. Ganska fint där, men det är väl där de lokala hänger.
#5 2015-06-11, 07:27
johannes
Hur lång tid har du på dig? Las Vegas är en hysteriskt rolig stad med en blandning av folk man inte hittar någon annanstans, men det tar ett tag att komma in i ruljangsen. Saker och ting ändras dessutom väldigt snabbt där, och det är inte lönt att förlita sig på information från förra året. Som vanligt är det bäst att känna någon som redan är där, eller att åka dit och lära känna någon. Har du inte körkort är det inte lönt att ens försöka.
#6 2015-06-15, 00:04
peatedsoul
Hehe... vilka märkliga svar som getts!

Las Vegas är en rolig stad... Helt underbar i mina ögon, men man måste ta den för vad den är!

LV är hyfsat städad, men beger man sig ut i de mindre välbärgade förorterna så kan det se lite ruggigare ut. Annars är området mellan Stratosphere och Downtown rätt fylld av div skumma typer nattetid!
Vi promenerade från Stratosphere till Fremont St sent på kvällen, och det rekommenderades tydligen inte av de som bor där iaf. Såg en del prostituerade och lite annat konstigt folk på vägen. Det är inte jättelångt, men att köra strippen upp dit brukar vara lönlöst, iaf på helgerna då det är toktjockt med trafik. Därför åker Taxibilarna en omväg längs freeway.
#7 2015-06-24, 09:07
Sun Ruler
Förtydligade rubriken (host, nåja). /mod