Hitta diskussioner med liknande innehåll

Resetips på Martinique

#1 2015-10-10, 22:55
annapannaanna
Jag ska resa till Martinique över jul och tänkte höra om det är någon som har några tips både på boende och saker man kan göra, inte får missa. Jag har förstått att berget Mount Pelle är ett "måste" för den som gillar vandring och det gillar jag, men finns det mer saker att göra/upptäcka specifikt på nordvästs delen av ön eller är det bättre att satsa på paradisstränderna på den södra delen och göra en dagsutflykt till norra delen? Om man gillar hobbysnorkling, vad är att rekommendera då? I övrigt, ngn tabbe man inte ska gå på? Tacksam för tips från er som varit där. Tack på förhand!
#2 2015-10-10, 23:09
PatricHbg
Martinique är rysligt dyrt från december till april. Ön fullkomligt invaderas av fransmän och alla priser på boende är i topp. Det är i övrigt också en dyr ö, mat, transport utflykter, en av de dyraste i Västindien. Packa många, många eurosedlar, eller välj en annan ö under just den perioden.
#3 2015-10-11, 15:58
annapannaanna
Tack för snabbt svar! Är priserna högre än Sverige vad det gäller att äta ute på restaurang? Är det ngn speciell del av ön du kan tipsa om att bo på?