Hitta diskussioner med liknande innehåll

Vad göra i Saigon på nyårsafton?

#1 2015-11-25, 00:34
neppons
Är iväg med flickvän och ett par kompisar under jul och nyår i Vietnam. Nyår tänkte vi fira i Ho chi minh City och därför tänkte jag fråga er om tips på ställen att käka (Gärna lite klass) och sen även ställen att hänga under tolvslaget. Vi bor på Caravelle precis vid operan och jag antar att deras bar är ett av de ställena som borde vara bäst att fira tolvslaget på då det ligger högt och är rätt soft häng?

Har varit i Vietnam ett antal gånger förut, men aldrig under nyår, därför tar jag tacksamt emot tips!


Mvh
neppons
#2 2015-11-25, 01:54
lh00
Är ni ute efter lite party eller ska det vara mer trevligt och chill? Jag skulle rekommendera Sorae Restaurant som ligger på 24e våningen har jag för mig, finns både bar och restaurang. Utsikten är helt otrolig och även inredningen, maten, baren och allt i sig är en upplevelse. Det är lite överklass men inte särskilt dyrt om man jämför med vad det hade kostat i Sverige.
#3 2015-11-25, 10:06
neppons
Vi tänkte nog mest chill, i alla fall under middagen. Ska ta en titt på ditt förslag! Tack!
#4 2015-11-25, 12:02
Ursprungligen postat av neppons
Vi tänkte nog mest chill, i alla fall under middagen. Ska ta en titt på ditt förslag! Tack!Chill är trevligt på nyår, det kan behövas biljetter dock. Vill ni ha klass på tolvslaget så funkar det med Chill, Caravelle eller liknande. Vill ni festa med expats så tror jag det kommer vara party i Distrikt 2 för dem. Absolut mest fest är det ju vid Bui Vien Street.
Cargo vid Waterfront är det även alltid mycket party runt

Vänligen
#5 2015-11-26, 09:40
neppons
Ursprungligen postat av bejeweled
Chill är trevligt på nyår, det kan behövas biljetter dock. Vill ni ha klass på tolvslaget så funkar det med Chill, Caravelle eller liknande. Vill ni festa med expats så tror jag det kommer vara party i Distrikt 2 för dem. Absolut mest fest är det ju vid Bui Vien Street.
Cargo vid Waterfront är det även alltid mycket party runt

VänligenHar du något tips på någon fransk restaurang som kanske är soft på nyår annars?


Mvh