Hitta diskussioner med liknande innehåll

Couchsurfing i STHML?

#1 2016-01-08, 13:35
Adobe
Tjenamors, jag bor 100 mil norr om Stockholm och sist jag var i Stockholm var nog 12 år sedan då jag var cirka 12 år gammal. Kan absolut ingenting om Stockholm, tror aldrig jag åkt tunnelbana ens.
Har funderat på resa runt i världen och använda mig utav Couchsurfing. Jag har nu i en månads tid 'hostat' flera personer från andra länder i mitt hus så jag har fått en hel del referenser på sidan samt massa som erbjudit mig att besöka dom ifall jag far förbi deras länder.

Hur som helst så funderar jag om någon här har kunskap hur det är i Stockholm, om de flesta montro helst vill ta emot folk från andra länder? Jag själv tror då man ser mer positivt när man har folk som reser till ens land och man hjälper dem samt snackar Engelska.

Kanske någon på Flashback som hostar på Couchsurfing? Jag hade tänkt fara dit i en vecka ungefär och behöver i stort sett endast någonstans att sova cirka 8 timmar per dag, sedan kommer jag vara utomhus resterande tid.

Hur som helst hade jag tänkt mig en backup plan, om man inte hittar någon så vart är billigaste stället att sova över i Stockholm?
Samt har ni tips på ställen vart man kan chilla och ladda sin mobil? (något bibliotek eller liknande)
#2 2016-01-08, 14:05
ArischMann
vandrar hem tar väl runt 200 per natt.
#3 2016-01-08, 22:08
Adobe
Ah, det låter ju okej för en backup, tips på sådana i stockholm? finns väl flera gissar jag? Hur länge är de öppna?

Inte flygit för övrigt på sjukt länge så ingen aning vad det där LowFare+ är? Hur mycket handbagage osv får man ha med? Enda jag behöver är ju kanske 3 t-shirts, 3 kallingar, 3 sockar, gympaskor, handduk, mobil laddare, ipad laddare, ipad och systemkamera.

Tips på vart man kan låsa in sin väska eller dylikt?
#4 2016-01-08, 22:44
Ondquist
Ursprungligen postat av Adobe
tips på sådana i stockholm?

(FB) Hotell & Vandrarhem i Stockholm? Sammanfogad tråd/mod
#5 2016-01-09, 08:57
gammeljohan
Ursprungligen postat av ArischMann
vandrar hem tar väl runt 200 per natt.


Kostar väl ingenting om han går hem?