Asien,Oceanien,Amerika

#1 2016-01-24, 14:23
Hallå där alla reseintresserade!
Jag och sambon planerar att dra iväg i början av november och vara borta tills mitten av mars.(give or take ett par dagar)
Jag är den som skött det mesta med planeringen och tycker mig ha fått till en vettig resa, men vill nu gärna höra utomståendes åsikter!

Börjar med att hoppa på ett plan till Sri lanka och sedan spendera ca 12 dagar där, för att sen flyga över till Vietnam och vara där ytterligare 10 dagar.
En kort asiensejour alltså.
Därefter fortsätter resan ner till Australien och Perth, där vi spenderar en weekend och sedan gäller Melbourne, Brisbane och Sydney.
Firar jul och nyår i Australien och då har vi nått slutet på 1 månad där, sedan är planen att vi spenderar ytterligare 1 månad på Nya Zeeland.. runt omkring 10 februari rör vi oss vidare mot USA och Los Angeles, San Francisco och San diego för att sedan avsluta med en weekend i New York OM pengarna har räckt till och finns över.

Vi kommer flyga rätt mycket men annars är vi duktiga på att leva "Spartanskt" och bor gärna på hostel för att träffa människor, har även kontakter på alla destinationer som man kan säkert sova på soffan om så krävs ett par dagar.

Mitt orosmoment är som många andras, att jag har tryckt in för många ställen att se på för kort tid.. men vi kör på detta så ni har något att utgå ifrån!

Vad tycker ni?
#2 2016-01-24, 16:21
PatricHbg
För många ställen. Och för kort tid i Australien.
#3 2016-01-24, 18:36
Ursprungligen postat av PatricHbg
För många ställen. Och för kort tid i Australien.

Vi har redan spenderat åtskilliga månader i Australien så känner att vi inte missar något där sen finns även möjligheten att välja bort något stopp i staterna!