Hitta diskussioner med liknande innehåll

Uptours resebyrå

#1 2016-02-02, 20:36
MackeNils
Hejsan!

Har den senaste veckan sett i facebookflödet om ett resebolag som kallar sig för "Uptours" som håller i Studentresor med väldigt bra erbjudanden till Magaluf. Vi är ett grabbgäng som tänkte ge oss iväg nu till maj/juni månad och har haft kontakt lite med Uptours.

Finns dock knappt någonting om dem på internet.. Är Uptours pålitligt? Någon som åkt med dem?
#2 2016-02-02, 21:04
PatricHbg
Det är ett danskt företag, som öppnade upp i Sverige 2012. Har ställt resegaranti i Danmark. Kontaktadress finns, så även telefonnummer. Ändå lite skumma vibbar. Hade jag varit dig hade jag bokat en egen resa till Sunny Beach eller Magaluf eller vart ni nu vill, med en resebyrå här hemma. Eller köp egna flygbiljetter och boka hotell. Allt det som Uptours fixar på plats, det kan ni själva ordna på plats. Det är röj hela tiden ändå.
#3 2016-02-02, 21:37
MackeNils
Ja jag läste om det också. Någon som har erfarenhet om "Nordic Invasion"? Vill helst boka nu imorgon då det börjar bli fullt
#4 2016-02-03, 11:26
Ursprungligen postat av PatricHbg
Det är ett danskt företag, som öppnade upp i Sverige 2012. Har ställt resegaranti i Danmark. Kontaktadress finns, så även telefonnummer. Ändå lite skumma vibbar. Hade jag varit dig hade jag bokat en egen resa till Sunny Beach eller Magaluf eller vart ni nu vill, med en resebyrå här hemma. Eller köp egna flygbiljetter och boka hotell. Allt det som Uptours fixar på plats, det kan ni själva ordna på plats. Det är röj hela tiden ändå.Fast det spelar väl ingen roll om företaget först var skapat i Danmark? Det finns ju i Sverige också. Att ett resebolag finns i flera länder är inget nytt eller unikt, så hur menar du med en resebyrå här hemma?

Alla stora resebolag i Sverige finns i hela Skandinavien. Det gäller Apollo, Fritidsresor och Ving. Vilket förresten inget av dem är svenskt ägda.

Fritidsresor kommer från TUI vilket är Tyskt.
Ving är Danskt.
Apollo är ett dotterbolag till Kuoni Travel som är från Scheweiz.

Ser inte varför det skulle skicka skumma vibbar om inget av dessa tre gör det? Det är precis samma sak.