Hitta diskussioner med liknande innehåll

Ibiza / Formentera

#1 2016-04-03, 11:46
SundaySmoker
Tjenare!

Jag har vart på semester på Ibiza och åkt runt en del på ön. Blev minst sagt förälskad i städerna, stränderna, havet och hela atmosfären.

Så är rätt sugen på att bo & knega på Ibiza eller kanske Formentera- öarna ett tag.
Jag undrar om någon av er vet någon hemsida där man kan söka boende/lägenhet (hyres), och nu menar jag inte lyxiga jävla turist-lägenheter och hotel, utan mer fattiga ettor på ön/vanliga boenden alá lokalbefolkningen-standard.

Jag har många års erfarenhet av försäljning & service. På Ibiza hade jag tänkt att söka alla jobb jag kan och är öppen för det mesta, typ; turism, restaurang, butik eller vad som helst egentligen som kan betala hyran. Ska lära mig spanska eftersom dom är så jävla kassa på engelska.

Om man är "hungrig", driftig, bra på engelska, lär sig spanska, jävligt charmig och trevlig borde det ju gå att hitta ett hyfsat jobb eller hur? Jag är som sagt nöjd så länge jag får tak överhuvudet och har råd med käk och bira ibland. I Eivissa (huvudstaden finns ju butiker, företag och affärer som i vilken annan "huvudstad" som helst så det borde ju inte vara några problem att skaffa ett jobb där så länge man ligger i?

Vad tror ni.. Snälla hjälp mig

Någon som har en aning om lönenivåerna?
Vad kan man hyra en billig lägenhet för?
Tips på bra hemsidor för att söka boende/jobb?
Andra tips angående Spanien och då främst Ibiza i allmänhet?
#2 2016-11-30, 20:32
SundaySmoker
Inte ett ändå jävla svar?