Hitta diskussioner med liknande innehåll

Fräscha hotell i Aspen?

#1 2005-11-23, 10:27
Dave
Finns det verkligen inga riktigt fräscha hotell i Aspen? Har letat igenom ett gäng, men alla ser ut som skit. Några tips?
#2 2005-11-23, 11:16
Stained
Visst finns det bra hotell i Aspen, CO. St Regis tex.

stregisaspen.com
#3 2005-11-23, 12:40
East Clintwood
De flesta hotell i USA är ganska mediokra, men om du även har för avsikt att även åka skidor/snowboard på någon av de andra skidorterna runtomkring (jag kan försäkra dig om att Aspen är långtifrån bäst i området), då kan ett tips vara
Best Western (bestwestern.com) i Frisco längs I70. Billigt (huvudpoängen - inte åker man till Colorado för justa hotell utan för skidåkningen!) och mycket centralt till alla skidorter i området.

Har för mig att just Aspen och Snowmass ligger längst bort av dessa, men å andra sidan så har du Keystone, Copper Mountain, Breckenridge, Beaver Creek, Arapahoe Basin, Winter Park, Vail, Loveland och andra på ganska nära eller mycket nära avstånd samt inte alltför långt från Denver - cirkus 90 minuter med bil. Frisco är också en liten stad med några butiker - till skillnad från flertalet skidorter som är tråkigare än trista (Aspen är väl ett av få undantag). I Frisco kan man också - om begäret pockar - tydligen åka längdskidor.

Mitt tips är att skippa Aspen och sikta på alla de andra skidorterna - Aspen ligger så "off" i Colorado att det är svårt att testa något annat när man är där. Nåja, det var ju kanske inte det svar du ville ha, men jag har i alla fall försökt. Ha det nice!