Hitta diskussioner med liknande innehåll

50 000 i Indokina

#1 2016-08-01, 23:33
Jag har 50 lök. Hur länge klarar jag mig på det i Indokina? Vilka möjligheter till jobb finns det för att förlänga vistelsen? Nyligen avlagd gymnasieexamen och måste komma bort.
#2 2016-08-02, 15:04
Chalmeristen
Lyssna nu på erfarna resenärer till Sydostasien - det är inget schysst ställe och absolut inget för nybörjare. Men i alla fall, du klarar dig 6-12 månader om du lever snålt. Alltså snålt som en uteliggare. Räkna med kassa hotell som är lyhörda, att du får verkligen snåla på maten. Glöm brudar.

Som tonåring med utan erfarenhet är chansen noll att du får lagligt jobb, kan du få jobb som webbutvecklare kan du naturligtvis sköta det på distans.

SEA är ett fruktansvärt hårt ställe att leva på och med din budget kommer du att beblanda dig med de verkliga lowlifesen. Läs Bobhis inlägg så får du en uppfattning. Är du inte hotad till livet utan bara allmänt trött på tillvaron så tro inte att livet blir lättare i SEA. Kom ihåg att de som lyckas etablera sig i ett nytt land i allmänhet inte reser från någonting utan till någonting.