Hitta diskussioner med liknande innehåll

1 övernattning ö runt Phuket

#1 2016-11-12, 03:09
theweedsong
Hej..

Har bara 1 utav 2 veckor kvar i Thailand. Bor i Karon och har hunnit med dagsutflykter till Phi Phi öarna, Naka Island, Panak Island, Panyee Island och hong Island (phang nga området...) men hade jättegärna velat besöka en halvstor ö där man för en natt kan övernatta i bungalow. Har googlat men hittar inte mkt mer än Coral Island som verkar lite väl "tätbesökt" för att vilja övernatta på. Surin verkar fantastisk, men med bilresa o båt blir resan från Karon ca 4,5 timme lång enkel väg.. någon som har tips på ö med resor som avgår från Rawai allra helst, då bilfärden dit inte är allt för lång. Skriv gärna tips på köar ni som vet, och för att vara extra snälla och förenkla lite för mig (om ni sitter på infon) så skriv gärna på ett ungefär hur lång tid de hade tagit stt ta sig dit, dvs från vilken bay man kan åka o hur lång speedboat resan eller longtail båten hade tagit. Är väl lat, men man kan ju alltid fråga :-) känns som jag googlat i mååånga timmar utan resultat nu och det känns som värdefull tid slösas bort, så nu vänder jag mig till er kunniga!!:-) Tacksam som fan för svar!
#2 2016-11-12, 06:09
TuManHand
Ta en speed boat till Koh Lanta vetja! Det finns hängmattor att sova i för 200 baht natten om du letar runt lite, och vill du ha komfort så är det bara plånboken som begränsar dig.

Väl på Lanta hyr du moped och upptäcker ön. Riktigt skönt ställe att köra på med (för att vara Thailand) okej landsvägar, lite trafik och svårt att köra vilse på en ö likt Öland.
#3 2016-11-12, 08:28
Sunimod
Fråga de som säljer båtresor. Alltså alla de små butikerna längs gatorna i Karon. De vet vad som finns.