Hitta diskussioner med liknande innehåll

Holland i en vecka och leta efter medium, spiritualist

#1 2017-04-16, 16:10
fippe2000
Nu är det äntligen dags för en liten resa till Leiden utanför Amsterdam. Jag åker från måndag till lördag och stannar till måndag. I höstats körde jag ett race med svamp och lite sånt. Det var sjukt nice men känner att jag inte fick ut allt inom mig och jag är i en fas i livet där jag behöver utforska och läka mig själv. Jag är sugen på att testa det mesta även om det är droger eller andra materiella saker inblandat. Det hade tex varit intressant med någon vägledd tripp eller att få träffa något medium som är expert. Men det intressantaste hade nog ändå varit om en hade kunnat få ut mycket om sig själv utan att behöva använda droger också för att engång för alla få svar på frågan om det verkligen funkar spådom osv eller inte.

Jag söker alltså alla tips på plaster/personer i Amsterdam med omnejd för att kunna få en riktigt nice resa på ett personlig inre plan. Ska kanske också tillägga att jag även mediterar en hel del och har precis varit på en 10 dagars meditations retreat. Med det sagt menar jag att som person känner jag mig tillräckligt stabil fysiskt och psykiskt för en riktig inre resa!

Jag ska ju också såklart gå och kolla tulpanerna och massa konst samt museum ni får gärna droppa tips på det med när ni ändå är i farten ;D

tack på förhand// Filip
#2 2017-04-23, 19:06
OCoileain
Tjena Filip,

Du kan med gott samvete undvika Keukenhof och liknande tulpaninrättningar, värre turistfällor får man leta efter. Nu var det kallt och snålblåst när jag gjorde det sist och om jag inte minns fel var jag lätt bakfull också vilket kanske inte gjorde det till någon jätteupplevelse. Men detta är bara min personliga åsikt.

Tyvärr kan jag nog inte hjälpa dig alltför mycket och kanske då speciellt med biten om att hitta sig själv och medium och grejer. Personligen tror jag att det kan bli svårt att hitta något sådant i Leiden, som annars är en väldigt städad stad i jämförelse med Amsterdam.