Hitta diskussioner med liknande innehåll

Madison, Wisconsin

#1 2017-05-25, 15:44
Adelaide
Funderar på att åka till Madison i delstaten Wisconsin. Är det någon som har erfarenhet av staden? Vad kan man hitta på där? Har sökt lite på internet, och det finns tydligen inte så jättemycket att göra där, men har ändå haft stort intresse för staden. Det ser fint ut utifrån bilderna jag sett.
#2 2017-05-26, 11:40
peatedsoul
Ursprungligen postat av Adelaide
Funderar på att åka till Madison i delstaten Wisconsin. Är det någon som har erfarenhet av staden? Vad kan man hitta på där? Har sökt lite på internet, och det finns tydligen inte så jättemycket att göra där, men har ändå haft stort intresse för staden. Det ser fint ut utifrån bilderna jag sett.https://www.tripadvisor.se/Attractions-g60859-Activities-Madison_Wisconsin.html

Har du bil så finns det ju en hel del säkert runt om man kan se och göra. Det är ju ganska nära till Milwaukee och inte allt för långt från Chicago (ca 23mil) som jag starkt kan rekommendera!

Finns en hel del gamla byar/städer med svensk anknytning man kan kolla in. Tror det finns en Swedish Trail man kan följa där i krokarna också.