Hur ser Australien på allt trams väst gör "overseas" ?

#1 2017-08-08, 22:43
ThinkTank111
Hur förhåller sig Australien och NZ till allt som pågår i Europa, USA och Canada med feminism, hbtq, social justice warriors, multikulturalism, extremism med både galna lefties och tokiga nazister.

Hur ser de på detta?
#2 2017-08-08, 22:51
aves8888
Ursprungligen postat av ThinkTank111
Hur förhåller sig Australien och NZ till allt som pågår i Europa, USA och Canada med feminism, hbtq, social justice warriors, multikulturalism, extremism med både galna lefties och tokiga nazister.

Hur ser de på detta?Deras regering ser på det positivt så länge företagen i kapitalistcentrumet i USA gör det.


Företagen och media vill bara distrahera oss med feminism, HBTQ, och social justice warriors, och ser multikulturalismen ett sätt att gå med mer vinst. Vi måste stänga ner alla denna typen av onödig media, vi behöver direktdemokrati och kvalite.


Long live socialism.
#3 2017-08-08, 22:57
4yoonly
NZ har väl inte gigantiska problem feminism, invandring osv. Deras stora problem är "clashen" mellan urinvånarna och kolonial invånarna... Vilket är lite förståeligt... två kulturer som är rätt motsatta...

Australien har rätt bra koll... dom har sina problem... har löst det på hyfsat sätt men dom tar efter Europa och Storbritannien väldigt mycket (trots deras speciella förhållande till Storbritannien).

Men likt Storbritannien verkar dom känna en grymt stor skuld för aborigines behandling osv...

Hur som helst av det jag sett av Australien (regering osv) så är dom inte jätte olika oss, UK, Canada osv... dock har just Australien tagit intelligent åtgärder för alla som dog på vägen till Australien...
#4 2017-08-09, 08:34
Bo.Fomalsi
Ursprungligen postat av 4yoonly
NZ har väl inte gigantiska problem feminism, invandring osv. Deras stora problem är "clashen" mellan urinvånarna och kolonial invånarna... Vilket är lite förståeligt... två kulturer som är rätt motsatta...Det finns väl inga urinvånare på NZ. Liksom europeerna kom maorierna till NZ med båt, fanns några 100 år tidigare. Bland det första maorioerna gjorde var att utrota den fantastiska moafågeln.
#5 2017-08-09, 11:46
Resor???????

Australien --> Papperskorgen
/Moderator