Hitta diskussioner med liknande innehåll

Hyra bastu utan andra besökare i stockholms trakterna

#1 2017-10-28, 23:57
frozendragon
Är inte säker på att detta är rätt subforum men verkar vara de närmsta jag kan komma. I alla fall, har googlat en massa utan några resultat så frågar om hjälp istället. Skulle vilja hyra en bastu så att jag och en till person kan basta utan andra person (privat) under vintern. Skulle vilja göra det i närheten av Stockholm. Men helst inte inne i stan utan bredvid en sjö eller på en ö skulle funka bra. Så letar helt enkelt efter bra tips på folk eller företag som gör detta. Gör inget om det är lite dyrt. Vill göra det lite speciellt för denna personen.
#2 2017-10-29, 08:39
ps870
Domarudden i Åkersberga. Vedeldat och ligger vid en sjö. Men det är en lite större bastu så det kanske kostar en del om det bara är du som ska betala.
Finns även en restaurang på området om ni vill käka något. Men hyr du bastun så ta med några goda korvar, vira in i aluminiumfolie och lägg ovanpå aggregatet.
#3 2017-10-29, 12:19
Johnneknorrhane
Du kan ju lyxa till en viking eller silja line kryssning. Kansje finns bastu i lyxhytt. Det finns i alla fall möjlighet att boka privata bastu rum på fartygen vet jag.
#4 2017-10-29, 12:32
Johnneknorrhane
Du kan ju lyxa till en viking eller silja line kryssning. Kansje finns bastu i lyxhytt. Det finns i alla fall möjlighet att boka privata bastu rum på fartygen vet jag.
#5 2017-10-29, 18:02
Elfsala gästgård i Stockholms skärgård kanske kan vara ett alternativ. Man kan antingen boka bastun separat, eller bastu + boende.

Pris i samband med att man hyr Elfsala Gästgård från 2 200:- kr eller om man hyr huset per vecka, +10% av hushyran. När man hyr bastun som separat bastu event ingår uppvärmningseldning, badlakan, snittar med bastukorv och bastuöl. Bastupaket per event 6 tim, uppvärmd: 2 500:-kr + 225:-kr/pers. exkl. 12% moms.

http://www.elfsala.se/bastu.htm

Äventyrsbanan i Älta (Nacka kommun) har en egen bastu som man kan få hyra för 2500 kr (eller 2000 kr vid bokad aktivitet). Själva bastun ligger 15 minuters skogspromenad från Äventyrsbanan, och ligger vid Sandasjön.

http://www.aventyrsbanan.se/aktivitet/vedeldad-bastu/

Vet inte vad det kostar, men Smådalarö låter en också hyra bastu privat. Det är en vedeldad sjöbastu som man hyr per timme. Kontakta dem för bokning.

http://www.smadalarogard.se/kontakt/