Hitta diskussioner med liknande innehåll

Jane Hotel i New York - erfarenheter?

#1 2018-01-24, 16:59
Åker till New York en vecka i maj. Står och väger mellan två hotell. Ena hotellet är Jane hotel som verkar ha minimala rum. Priset ligger på ca 7000:- för dessa dagar. Har preliminärbokat ett annat hotell också som ligger på 11,300:-. Helt ok det med. Skillnaden är storleken på rummen, toalett o dusch finns på rummet på ena stället, på andra stället ute i korridoren.. Kyl, micro, litet kök finns på det dyrare. Frågan är ju om det är värt att lägga nästan 5000:- mer på "lyx". Någon som bott på Jane o kan dela med sig av sina tankar?
#2 2018-02-18, 10:26
Bucketshop
Bott i både singelrummen och dubbelrummen på Jane och du har helt rätt i att rummen är minimala, ungefär som en båthytt. Så om du vill spendera dit i rummet bör du bo någon annanstans, Jane erbjuder dig en säng, inget mer. Passar mig perfekt då jag vill ut och se stan när jag är där, inte hänga på hotellet.

Däremot är det en ganska häftig byggnad i 10-tals(?) design med en trevlig takterrass och en rätt populär klubb som är värt ett besök.
#3 2018-02-21, 09:52
semiproffs
Har vänner som har bott där och jag har själv funderat på att bo där. Bor man i CaptainŽs cabin så är det helt ok men övriga rum är ju mer som ett vandrarhem. Om man inte bar problem med det och vill bo på ett coolt ställe med bra läge så är det ju bara att boka . Deras bar var riktigt bra för några år sedan och terrassen är ju riktigt nice.
Skulle också vilja säga att du kan absolut hitta sämre ställen att bo på i new york.