Hitta diskussioner med liknande innehåll

Sundsvall

#1 2006-01-22, 16:14
Evokee
Inte mycket till resa kan tyckas, men är det någon som vet vilka klubbar som finns där och andra tyer av aktiviteter man kan företa sig där?
#2 2006-01-22, 21:26
Parsen
Där är kallt.
#3 2006-01-23, 18:07
Sundsvall är ju norrlands pärla pá sommaren iaf, pá vintern undviker jag helst hela sverige.. men nája.. stället halva stan gár till om lördagskvällarna är Oscar, som ligger mitt i stan. Andra ställen vet jag knappt om dá det ploppar upp nya lika ofta som gamla försvinner.
Sen sá är jag barnsligt förtjust i utsikter, sá är du likasinnad föreslár jag att du sticker upp pá norra (eller ev. södra) berget och du fár en blick av nästan hela stan, det brukar jag göra nästan varje gáng jag är pá hemmaplan.
Sá mkt till aktiviteter vetefan om det finns.. stick ut till gärdet och sladda lite i snön (om du har bilen med dig) det är riktigt kul iaf om du har nán polare med dig, nu ska det ju visst vara riktigt mkt snö där hemma, hoppas du fár det trevligt i sönnsvall! ciao
#4 2006-01-23, 18:21
pastorn
Ursprungligen postat av McKinnon
stick ut till gärdet och sladda lite i snön (om du har bilen med dig) det är riktigt kul iaf om du har nán polare med dig, nu ska det ju visst vara riktigt mkt snö där hemma, hoppas du fár det trevligt i sönnsvall! ciao


Nog har Sundsvall lite mer att erbjuda än Gärdeplanen...

Skvadern ska du naturligtvis se. Stadsbiblioteket är en pärla och där har du även ett annat museium. Sen kanske du ska pröva på en spa-behandling på hotell södra berget. Utsikten ska tydligen vara något extra där. Sen håller jag dock med om att du ska hålla dig borta från staden på vintern.

Skvadern finns förövrigt på norra stadsberget.
http://www.skvadern.com/Sajten/skvadern2.htm
http://www.sodraberget.se/