Vidrigaste befolkningen ni upplevt ute i världen? Vilka är de absolut värsta?

#1 2019-04-08, 10:04
NegerSkinka
Det finns en tråd om de värsta länderna ni besökt, nu tänkte jag vi kunde prata om de värsta befolkningarna, som kan skilja sig lite då man fortfarande kan tycka ett land är skönt men befolkningen är vidrig.

Jag kan börja med indierna. Först och främst Ett vidrigt skitland jag aldrig besöker igen, sopor och bajs överallt, vuxna män som sitter och bajsar på öppen gata inför förbipasserande. Befolkningen generellt sett är verkligen hemsk. Alla är överlag extremt fula, vidriga och luktar piss men det värsta är att de STIRRAR på en hela jävla tiden. Jag reste med flickvännen och var vi än gick så samlades en grupp av indiska män runt oss i en cirkel, och bara stirrade med sina mörka ögon. Riktigt obehagligt. Detta hände VARJE jävla gång jag skämtar inte. En av alla gånger började en gammal gubbe runka i sina byxor när han stirrade på min flickvän, inför allas ögon, ingen reagerade, vidrigt! Går man till en resturang så samlas de utanför och bara stirrar på en som en grupp hyenor som aldrig sett en människa förut, de kan stå och stirra i flera tiotals minuter tills man lämnar platsen.

Vad har ni upplevt för vidrigt folk därute?
#2 2019-04-08, 10:12
Tryckkokaren
Det var det vidrigaste jag läst.

Turkar är de vidrigaste jag personligen stött på. De döljer knappt att de vill blåsa turister. Dryga, fula och fattiga. Ett riktigt skitfolk.
#3 2019-04-08, 10:13
Nochills
Det finns en liknande tråd på FB angående nationaliteters avvikande särdrag.

Indien... tja. Jag har hört en del intressant om det landet men ingenting som uppväger det negativa.


Så du menar på allvar att många indier aldrig på allvar har sett vita människor förut?(!)
#4 2019-04-08, 10:15
NegerSkinka
Ursprungligen postat av Nochills
Det finns en liknande tråd på FB angående nationaliteters avvikande särdrag.

Indien... tja. Jag har hört en del intressant om det landet men ingenting som uppväger det negativa.


Så du menar på allvar att många indier aldrig på allvar har sett vita människor förut?(!)


Åk dit själv och testa, jag skämtar inte. Notera nästa gång du ser ett reseprogram från indien, en flock indiska män samlas direkt runtom i en cirkel och bara stirrar.
#5 2019-04-08, 10:20
Nochills
Jag har rest för lite och mest här i Europa. Vissa folk som man träffat på i östra delen blir gapiga bara för att man missförstår de. Man blir behandlad som att man vore efterbliven om man frågar om.
#6 2019-04-08, 10:28
Knucklehugs
Indien ligger solklar etta även på min lista, åker inte dit igen om jag så skulle få resan gratis. Blått hav och fina stränder, glöm det.. brunt hav och sopor/fiskenät och uppspolade flipflops på stränderna.

Sedan har jag problem med dessa Australiensare och deras mindervärdeskomplex, bara för att deras land ligger i arslet av världen så gör dom allt för att va kaxiga och dryga för att minsann visa att dom är att räkna med.

Kineser. Jag får utslag när jag se dom komma i grupp. Överallt i världen jag än reser så är dom där och tar kort med sina paddor och fetkameror, och vill man tappa matlusten så ska man äta buffé med en grupp kineser.

https://youtu.be/9s--3Oq7XLA
#7 2019-04-08, 10:49
Diarree
Ursprungligen postat av NegerSkinka
Åk dit själv och testa, jag skämtar inte. Notera nästa gång du ser ett reseprogram från indien, en flock indiska män samlas direkt runtom i en cirkel och bara stirrar.


Det kan nog stämma. Såg ett program som handlade om ett gäng lastbilschaufförer varav en var kvinna. Dom skulle åka med last genom Indien. Kvinnan fick fel på sin lastbil och blev snabbt omringad av indiska män. Dom andra i tv-teamet och chaufförerna fick lov att ingripa och mota hela horden med indiska zombies. Mycket bisarrt.
#8 2019-04-08, 10:53
Siktarn
Tyskarna vägrar tala engelska med turister även om de kan engelska.
#9 2019-04-08, 10:55
gurkmajja
Kineser och ryssar, särskilt om de befinner sig utomlands. Saknar helt hyfs och stil. Högljudda, otrevliga och dåligt klädda.
#10 2019-04-08, 11:09
T-80U
Det beror väl lite på hur man definierar "vidrig", vidrig som i beter sig illa, vidrig som i dryg, vidrig som i fysiskt motbjudande...?

När det gäller vidrig som i dryg, så vinner svensken överlägset.

Däremot är vi långt ifrån äckligast och har inte heller lågt IQ (än), om vi bortser ifrån somalier och andra sådana som kommit hit och numera tydligen är svenskar.
#11 2019-04-08, 11:09
Nochills
Ursprungligen postat av Siktarn
Tyskarna vägrar tala engelska med turister även om de kan engelska.Nja... det där att "alla kan engelska" stämmer inte alls. Det beror helt och hållet på vad man har för tidigare erfarenheter av diverse kulturer. I Europas storstäder kan säkert många engelska men utanför kan man inte lita på att de ens förstår.
#12 2019-04-08, 11:14
ReiseReise
Hälften av Flashback har nog aldrig backpackat, kanske rest på charter och varit på ett hotell i 2 veckor haha Kommer bara bli en massa "hatar MENA och zoomalier" svar i tråden.

Nåja vi gör ett försök:

Ja Indier (men bara i Indien) är helt klart bland de mest ruttna människorna på jorden. Tycker TS är ett rövhål som ens släppte in sin flickvän dit eftersom jag har känt till flera scenarion där västerländsk tjejer har blivit omringade mitt på ljusa dagen och taffsade på medans pojkvännen slits åt sidan. Många har dock haft en väldigt god erfarnehet av Indien, så det är lite Hate it or Love it. Själv berörs jag inte så mycket av stirrandet, jag blev stirrad på nästan dagligen när jag var i Tibet men det folket var helt underbart.

De jag hatar är nog kineser (ironiskt eftersom jag har bott och jobbat i Kina). Jag flyttade till Hong Kong just av den anledningen att komma bort från deras vidriga beteende och istället få beblanda mig bland de "civiliserade kineserna". Deras förbannade skrikande, spottande, smaskande, gå långsamt som fan, hosta mig i ansiktet, arroganta beteende, och bara allmänt odrägliga och spydiga, samtidigt är de som ett gäng autistiska robotar som saknar individualism och självinsikt. Tack gode gud för Hong Kong, och måtte Taiwan aldrig falla i Beijings händer.

"Honorable mention" går nog till Aborginer i Australien. Rena definitionen på Untermenschen. De har aldrig mer än 1 tanke i huvudet samtidigt, de går nästan uteslutande på de mest primitiva behoven, sitter vid parkerna om dagarna och ropar könsord mot främlingar, bryter konstant mot lagen och hela tiden söker konfrontation. Inte konstigt att de aldrig får ett jobb, de är totalt oanvändbara.
Vill även påpeka att de är de absolut fulaste människorna på jorden. Svartare än afrikaner, osymmetriska kroppar och köttiga ansiktsdrag. En riktig plåga när jag bodde i Australien, men jag tänkte hela tiden "det är inte mitt land, jag ska inte lägga mig i".