Hitta diskussioner med liknande innehåll

Indiana, NY, m.m., restips

#1 2006-03-12, 12:23
Mr_Ypzilon
Hej!

I mitten på maj åker jag tillsammans med två andra till USA. Vi kommer vara i Indianapolis i en veckas tid ungefär, och har sen en vecka där vi kan bestämma själva vad vi vill hitta på.Min tanke är att vi ska ta oss till New York och kanske också Washington, men jag letar tips och inspiration på vad som är coolt att hitta på i de delarna(nordost typ) av USA.
Jag letar även efter en bra guidebok, så om nån har tips i den riktningen är det alltid uppskattat!

Personerna jag åker med är 18-19, och jag ett par år äldre.
#2 2006-03-12, 16:11
Stained
Asbury Park såklart

cityofasburypark.com
#3 2006-03-13, 14:46
Bjurra
Varför ska ni vara i Indianapolis i en hel vecka? Staden som gud glömde men som jag nämnde i "Res inte hit"-tråden...:|
#4 2006-03-13, 15:56
Mr_Ypzilon
Ursprungligen postat av Bjurra
Varför ska ni vara i Indianapolis i en hel vecka? Staden som gud glömde men som jag nämnde i "Res inte hit"-tråden...:|


Ja, jag har sett att stan är omnämnd där! Du skulle inte vilja berätta lite mer om varför stan är så tråkig, och om det ändå inte finns några russin i den torra kakan?
De jag reser med ska vara med på en internationell utställning/tävling för gymnasieelever, medan jag mest ska ta hand om dem. Och detta äger tyvärr rum i Indianapolis.
Fördelen är dock att vi får en veckas rundresa betald efteråt, så nu försöker jag planera in nåt kul att hitta på.
#5 2006-03-13, 18:51
knivblod
Uptown i Indianapolis verkar mer livligt än downtown. Ovanför downtown ligger ett område som heter Broad Ripple Village. Ska vara ett fotgängarvänligt kvarter med affärer, konstgallerier, restauranger , barer och nattklubbar. Och allt är koncentrerat på en mindre yta, inte utspritt.
#6 2006-03-14, 05:01
Bjurra
Jag skrev så här i den tråden:

Indianapolis ar Indianas huvudstad och har 731000 invanare. Jag tror inte det finns nagon stad pa jorden med sa manga invanare och en sa dod stadskarna. Det finns INGENTING i centrala Indianapolis forutom 10 skyskrapor (som alla tillhor banker eller forsakringsbolag), 30 parkeringshus, ett gang hamburgerkedjor och "italienska" restauranger, radhus, ett stadsmuseum och en Barnes and Nobel-butik. Trottoarerna ar annu samre an i en genomsnittlig amerikansk stad och har du tagit dig till innerstadens enda mall utan att vricka foten sa hittar du 25 totalt ointressanta butiker. "Kunderna" bestar av lite white trash och morkhyade gang ikladda huvtrojor som har likaledes morkhyade vakter tatt i hasorna. Tank er Heron City pa crack.

Tips om ni skulle hamna i Indianapolis:

1. Ga och se Pacers spela basket.

2. Ta sen forsta flyget darifran.

3. Andas ut.


Ska dock erkänna att jag inte varit i Broad Ripple Village, bara downtown.