Du får INTE fälla ryggstödet bakåt när du flyger (Utom när alla på planet vill sova)

#253 2020-03-02, 19:28
Memnok
Ursprungligen postat av Neida
Men den samlade "lyckan" blir ju större om alla fäller sätena. Mitt behag av att kunna luta stolen bakåt är större än mitt obehag av att stolen framför mig är nedfälld. Man går på toa innan flygningen. Därefter sitter man stilla på sin plats så länge det inte är en interkontinental flygning. Att stolen framför är nedfälld är relativt oproblematiskt (187 cm och 99kg).

Om man vill göra något annat än att vila på flighten (jobba till exempel) är det betydligt svårare om stolen framför är nedfälld.
#254 2020-03-02, 19:29
HVIT.
Lycka till att försöka fälla stolen framför mig om jag åker charter. Det går inte mina ben håller emot, jag är lång. :-)
#255 2020-03-10, 19:01
peter_pung
Om det finns möjlighet att fälla sätet har man givetvis rätt att göra det. Visst kan det upplevas jobbigt för personen bakom, men har man inte betalat för extra benutrymme får man helt enkelt leva med risken att få det trångt om personen framför fäller sätet. I samband med start, landning och måltidsservering ska dock ryggstödet vara i upprätt läge.

Om man har problem med folk som fäller sätet rekommenderar jag att flyga med Ryanair. Där går det nämligen inte.
#256 2020-03-10, 20:17
Ursprungligen postat av peter_pung
I samband med start, landning och måltidsservering ska dock ryggstödet vara i upprätt läge.

No shit!
Du har även möjlighet att röka på toan, det finns askkoppar.
Du har även möjlighet att öppna nödutgången när du taxar.
Sen har du även möjlighet att vara allmänt otrevlig mot din omgivning, fisa, rapa, skrika, manspreda, bre ut armbågen. Då ska du naturligtvis göra det. För möjligheten finns ju där.
#257 2020-03-13, 10:21
Harry_
Ursprungligen postat av HVIT.
Lycka till att försöka fälla stolen framför mig om jag åker charter. Det går inte mina ben håller emot, jag är lång. :-)


då får du inte bli bajsnödig då
när du kommer tillbaka är ryggen nere