Hitta diskussioner med liknande innehåll

Bilförsäkring i USA + bilköp i NY

#1 2007-07-14, 17:44
Pirrlo
Halloj.
Jag å några polare planerar att åka på en lång road trip genom USA nästa vår (minst 2,5 månad) och våran plan är att köpa en bil när vi landar i NY. Så jag har lite frågor ang detta.

fråga 1: Läste någonstans att man måste ha en fast adress i USA ifall man vill tecka en bilförsäkring vilket ju mig veteligen också är ett krav i en del stater att ha. Stämmer detta och hur löste ni som haft erfarenhet av roadtrips detta?

fråga 2: Någon som har nåt bra tip på hur man bäst får tag på en bra och billig bil när man landat i NY? tips på bilhandlare, bilsäljsidor mm och generella tips.

Tacksam för svar

//Pierre
#2 2007-07-23, 17:46
Pirrlo
*dump*

ledsen att dumpa den här tråden men jag skulle verkligen behöva svar på frågan
#3 2007-08-02, 08:05
Big Boss
Utan social security number och fast adress kan det blir krångligt att köpa bil.
Du kanske kan köpa den med cash om du hittar någon billig firma eller något sånt. När mina föräldrar köpte bil med cash så tog det runt 3 timmar för de att fylla i alla papper och få allt klart. Innan det var de ju tvungna att gå via banken och fixa checkar o så. Men antar att du tänkt o köpa en billigare bil o då kanske det är lättare.
#4 2007-08-03, 12:10
Pirrlo
jo vi ska köpa en billig bil, vi är 3 polare som lägger 5-10k var. Har kollat in och sett att det finns bilhandlare i tex New Jersey som har bilar i rätt prisklass.

Men behöver man en fast adress i staterna för att kunna teckna försäkring?