Hitta diskussioner med liknande innehåll

Resa till USA 1 vecka + NBA match(er)

#1 2007-08-21, 00:18
hell88
Vad kan detta tänkas kosta?

Resa 1 vecka till USA och titta på 1-3 basketmatcher någon gång mellan 20 dec - 20 jan? Vi är tre st. studenter som vill göra detta. Helst Los Angeles eller Miami.

edit, boendet behöver inte vara lyx.
#2 2007-08-21, 00:35
Pluvius
Tyvärr så är NBA-basket (tog mig friheten att förutsätta att det inte är collegematcher ni ska se?) en jävla kapitalistcirkus, så det hade inte förvånat mig om 3 biljetter till de matcherna kommer kosta lika mycket som hela flygresan dit, haha. Sen tycker jag själva NBA är något fruktansvärt tråkigt och långsamt att se live. Massor av avbrott för reklamjippon och dåligt engemang över lag av spelarna. Mitt tips är helt klart collegebasket, det är riktigt härlig stämning, mycket folk, mycket hjärta! Dom krigar riktigt och visar själ om det är rätt match!

I övrigt så kan man bo och leva hyffsat billigt och trevligt på många ställen i USA. Just Miami kan jag inte uttala mig om dock...


Edit: Fast det är ju ball att ha sett en NBA-match förvisso
#3 2007-08-23, 06:04
J Doe
Sök efter biljetter på nätet och köp de i god tid innan du åker dit. Annars riskerar du att det blir slutsålt hos återförsäljaren och du blir tvungen att köpa från "scalpers" till ett kraftigt överpris. Betala hellre mer för bra sittplatser till en match än mindre till platser i "nose bleed section" för flera matcher.

Försök åka i mars månad om du kan, så kan du se på college slutspelet, "March Madness", också.
#4 2007-09-03, 21:43
mmmmmmm
Som någon innan mig sa så är NBA live fruktansvärt tråkigt att titta på. NHL däremot, där är det hjärta! Åk till New York förresten om du inte redan varit där, mkt tyngre stad än något sketet Miami eller L.A
#5 2007-09-09, 02:17
Barkin_Dogg
Ursprungligen postat av hell88
Vad kan detta tänkas kosta?

Resa 1 vecka till USA och titta på 1-3 basketmatcher någon gång mellan 20 dec - 20 jan? Vi är tre st. studenter som vill göra detta. Helst Los Angeles eller Miami.

edit, boendet behöver inte vara lyx.


Bostad kan jag säga rätt enkelt, satsa på kända motellkedjor, när hela min familj var i usa å inte hade möjlighet att bo hos släktingar bodde vi på best western, runt 25-50 dollar per person och natt beroende på vilken klass av Best Western ni valde, kontinental frukost ingår ofta ( dvs massa donuts,muffins å andra godheter ) och standarden är i största allmänhet hög!