Hitta diskussioner med liknande innehåll

Vad gör man i Warszawa fre-sön?

#1 2008-09-02, 15:12
Nydolf
Tjena

Vi har ett gamalt grabbgäng från barndomen som efter 30 år fortfarande håller ihop och träffas då och då. Nu när många har bildat och familj och vi bor utspritt över hela Norden så har vi insett att om vi vill fortsätta träffas och umgås så blir det mer sällan och mer intensivt. Vi ska försöka träffas minst en gång per och göra en resa tillsammans, utan respektiven och barn. Inga överdirfter utan bara en weekendresa tillsammans och nu tänkte vi börja med Polen och Warszawa.

Så nån som har några tips om vad sju grabbar i 32-årsåldern borde hitta på i Warszawa torsdagkväll till söndagkväll? Bra restauranger, klubbar, barer etc. Vi är öppen för alla former av kultur och företeelser. Museer, stripklubbar, arkitektur och historia - you name it. Några bra tips?

L
#2 2008-09-02, 15:22
Capitán J
Club Aurora eller vad det hette var ett sjyst ställe, härligt sunkigt. Låg två till ställen på samma bakgård.
Adressen minns jag inte, men var inte särskilt långt från centrum.
#3 2008-09-02, 16:54
attila_the_hun
Vad gäller stripklubbar gäller det att använda en stor portion sunt förnuft, annars kan det bli dyyyrt. Kan varmt rekommendera Sofia Nightclub som är ett stort och mycket trevligt ställe där man garanterat inte blir lurad. Perfekt ställe för att sitta och värma upp på förkvällen samtidigt som trevliga tjejer dansar. Långt ifrån ett sunkställe är det.

Annars tyckte jag inte staden var något speciellt men det kan ha varit för att jag var där mitt under vintern också.
#4 2008-09-02, 17:15
Kollar fotboll
Legia Warszawa eller Polonia Warszawa är dom två stora lagen i huvudstaden.