Hitta diskussioner med liknande innehåll

Makadi Bay?

#1 2008-12-28, 00:23
Dame-is-back
Nån som vart där?
Tips på saker att göra, som inte får missas?
Åker snart.
Snorkling...går det att hyra utrustning både till barn och vuxna? Kostar?
#2 2008-12-28, 01:09
Diskmaskinen
Ursprungligen postat av Dame-is-back
Nån som vart där?


Nej. Men jag har bekanta som har varit där. Dom sa till mig att Hurghada är inget för barnfamiljer, men jag vet inte.

Ursprungligen postat av Dame-is-back
Tips på saker att göra, som inte får missas?


Snorkla skulle jag definitvt göra om jag åkte dit. Sen besöka pyramiderna.

Ursprungligen postat av Dame-is-back
Snorkling...går det att hyra utrustning både till barn och vuxna? Kostar?


Ja, det går att hyra och kostar inte mer än 300kr för en hel familj, två vuxna och två barn, fick jag höra.
#3 2012-02-01, 13:59
jojobanta
Bodde på Saraya suites, kanon, vattenland ingår, roligt för de små kanske upp till 15 eller nåt sånt.. Man får vara med och ha koll på de mindre kidsen så klart och det är lite rörigt byggt så man får som sagt hänga på så att man vet var de startar och vilken bassäng de kommer ut i.

Snorkla, promenera till stranden på 10 min och snorkla. finns rätt fina fiskar redan några meter ut. Häng på stranden och ta det lugnt sedan kanske tillbaka och aktivera sig lite vid poolen också, beroende på vad man gillar. 2 veckor skulle jag bli galen på. 1 vecka är perfekt.

Ta en båtutflykt, ha lite koll bara så att ni inte betalar för mycket. Vi hade tur och efter 3e stoppet av totalt 4 (har jag för mig) simmade det upp ett gäng delfiner bredvid båten, så var hela den utflykten "hemma" i barnens ögon. Utflykten på denna rätt stora bår var hur som helst skön att vara på.

Köp hasch eller beduingräs. Fråga på ngn av småbutikerna (du som vet hur man köper vet hur man frågar utan att dra allt för stor uppmärksamhet till sig. Man kan tex skämta lite lätt om att man hört att beduingräs ska vara bra etc etc.) Jag hade med mig detta på båten och buffade nån cigg då och då när alla gått upp på övervåningen . ett par grabbar i besätningen pekade lite på mig och sedan log de åt mig när jag gick förbi. Jag gjorde ingen större ansats att gömma ciggen eller så utan rökte på som vanligt bara. Ingen fara med det alltså, där ute på havet. Bra familjesemester men utan att få buffa hade det blivit lite långtråkigt, but thats maybe just me