Hitta diskussioner med liknande innehåll

Trinidad & Tobago

#1 2009-02-17, 15:57
bizzk
Hej kära FB!!!

Nu är det så att jag skall skriva om mitt dröm resmål som ett litet projekt för geografi arbete i skolan!!
jag undrar om någon här har några minnen från trinidad och tobago, som tex sociala, ekonomiska och miljö effekter.. eller kanske några riktigt sköna bilder som ni skulle vilja dela med er utav landskapet i trinidad och tobago..

sjävlklart så skulle jag kunna google detta och det har jag gjort men inte hittat några riktigt intressanta eller härliga bilder..

tanken med arbetet är att jag också skall vara lite för berred att resa ditt när jag tar studenten snart..

så vore trevligt om ni också berrättade om barer och fina resturanger..

Ps. jag hoppas det är okej att ta upp skolarbetes frågor och relaterade saker i denna topic :S ... om detta inte är fallet så ursäktar jag mig
#2 2013-10-30, 18:18
housepussy
jag väcker liv i denna tråd.

jag vet att någon av de stora resebolagen har charterresor till Trinidad Tobago.

har någon testat att ta en ospessad sista minuten till Trinidad Tobago?
#3 2014-02-05, 14:20
shrimper
Försöker få liv här igen.
Jag tänkte åka till tobago om några veckor. Har någon varit där? Kanske ge några tips och synpunkter?
#4 2014-02-17, 10:53
Hej
Kom tillbaka från Tobago förra veckan. Underbart. Vi hade all-inclusive o det passade oss bra. Ganska svårt att hitta bra restauranger på gångavstånd från vårt hotell.
Om du talar om var ni ska bo kanske jag kan ge lite mer tips. Väst eller östsidan? Vilket hotell?

Anebac
#5 2014-02-28, 11:58
snowone
Hej,

Nu är det så att min syster ska gifta sig nu på sommaren och har planer på att åka till Trinidad&Tobago på deras smekmånad. De är ute efter lite äventyr men samtidigt mycket avkopplande. De vill I princip bo på en all-inclusive resort med en altan ut mot stranden eller något liknande. Det ska vara lyxigt och all inclusive.

Var det så du bodde Anebac? I sånna fall, hur mycket kostade det per natt och vad är namnet på resorten?

Vilken sida av Trinidad&Tobago har bäst stränder med kritvit sand och turkost vatten? I t.ex. Zanzibar är den Norra delen bäst för stränder. Vad urskiljer de olika sidorna? Är det t.ex. mer skog i väst, mer bergigt i norr osv?
#6 2014-10-20, 15:40
stepway
Nån som har koll på vad djuphavsfiske kostar nere på tobago ?
#7 2014-12-18, 20:29
zorroz
Till er som tänker åka till Tobago, GÖR DET. Vi har just kommit hem efter 14 dagar där och trivdes alldeles utmärkt. MEN... ska ni bo på hotell TROPIKIST så ha koll på dina pengar om du har dom i safteyboxen som finns i receptionen, vi var fyra par som vart av med massa pengar. Dom har en nyckel och du har en nyckel när du skall in i boxen. SÄGER DOM!!!! Men tydligen finns det en huvudnyckel!!! Du kommer INTE få tillbaka några pengar om du blir bestulen. Om du provar med att klaga hos Apollo så kommer dom bara säga att du kanske lånat ut din nyckel??? För övrigt är Apollo jävligt flata och sätter inte press på hotellet eller står på din sida. Hotellchefen bryr sig inte och tar inte tag i det så det kommer säkert att hända igen så SE UPP. HA EN BRA TID PÅ TOBAGO.
#8 2014-12-31, 11:20
Ursprungligen postat av zorroz
Till er som tänker åka till Tobago, GÖR DET. Vi har just kommit hem efter 14 dagar där och trivdes alldeles utmärkt. MEN... ska ni bo på hotell TROPIKIST så ha koll på dina pengar om du har dom i safteyboxen som finns i receptionen, vi var fyra par som vart av med massa pengar. Dom har en nyckel och du har en nyckel när du skall in i boxen. SÄGER DOM!!!! Men tydligen finns det en huvudnyckel!!! Du kommer INTE få tillbaka några pengar om du blir bestulen. Om du provar med att klaga hos Apollo så kommer dom bara säga att du kanske lånat ut din nyckel??? För övrigt är Apollo jävligt flata och sätter inte press på hotellet eller står på din sida. Hotellchefen bryr sig inte och tar inte tag i det så det kommer säkert att hända igen så SE UPP. HA EN BRA TID PÅ TOBAGO.Tvinga Apollo att kolla på säkerhetskamerorna? Det finns garanterat någon vid safetyboxen. Det är en väldigt allvarlig anklagelse, så ligger det sanning i det ska Apollo verkligen gå till botten med det.