Marocko Läs mer
Foto: Khamlia Datum: 22 oktober 2006
Rekommendationer: 0 Kommentarer: 0
Visar bild
1/83

Marocko

Marocko är ett underbart land med en rik historia, kultur och naturlig skönhet. Den öppnar en värld som visas försiktigt. Vackra antika och medeltida städer som Ait Benhaddou, Essaouira, Marrakech och Fes bland många andra intressanta platser glädjer alla som kommer dit.
Marockos kust är i väster vid Atlanten och Medelhavet i norr. Kustområden erbjuder ett typiskt medelhavsklimat subtropiskt klimat, medan inlandet du stöter på stora temperaturskillnader. Atlas och Rif bergen, sandiga öknens brännande värme. Sahara täcker en del av östra Marocko. Södra delarna av landet är nästan tropiskt tempererade zonen. Den vackra naturen och behagligt väder väntar på dig i nästan hela landet.
Tidigare en fransk koloni med blandningav afrikanska, arabiska och europeiska kulturen som behåller en mystisk personlighet. Billigt boende och transporter enkla och trevliga människor. Att lära känna detta land är mycket enkelt. Marocko är ett land fullt av kontraster i den moderna världen, intressanta människor, gamla kulturen och en vacker natur.