2009-03-10, 05:37
jonno41
Ursprungligen postat av JPacino
Här är lite aktivititer som jag hittat i Pattaya.

* Islands (Koh Lan, Koh Sak, Koh Pai, Koh Krok)
* Fishing from boat
* Spa/massage
* Antonious Gym/swim (Soi 4)
* Yoga
* Cinema
* Bowling
* Pool-biljard
* Cooking-lesson
* Photographer-shop
* Thai-boxning, Muay Thai
* Gokart Speedway
* Windsurfing, Jomtien Beach
* Shooting-range
* Park Tower, 240m high
* Mini Siam, miniature
* Milion Years Stone Park & Crocodile Farm
* The Sanctuary of truth, wood-constructions
* Tiger Zoo
* Elephant Village
* Underwater World, aquarium
* Waterpark, 5km ouside
* Kaho Pattaya View point

Hotellet jag fått tips om ligger på "Second Road, Soi 15" och har trådlöst internet, frukost, restaurang, gym, mm. Allt för 100 kr/dag om man hyr en månad. Det kände som ett hotell med riktig ordning och reda.
Adressen är: http://pattayabayresort.com

När jag var i Thailand senast så åkte jag på mycket dagsutflykter. Det verkar finns otroligt mycket att göra här i Pattaya. Det är ju så bekvämt att bli hämtad vid hotellet och sedan få en hel dags upplevelse med fiske, elefanter eller ö-utflyckt. Jag bokade många dagsutflykter när jag var i Phuket 2007.

Anledningen om att jag frågar om Pattaya är att jag läst så mycket negativt om det.

Så finns det någon annan stad i Thailand som kan erbjuda mycket aktiviteter?

Jag känner att jag vill se nått annat än Phuket eftersom jag varit där. Det kände ganska litet måste jag nog säga. Så en aning större stad.

Många har tipsat mig om Chang-Mai. Jag har börjat att läsa om det. Dock så verkar det finns så otroligt mycket mer att göra i Pattaya. Jag klarar inte att sitta still :-)

Jag har fått en del tips om Bangkok, men känner mig osäker på om det är rätt för mig under en längre tid. Jag har tidigare spenderat en vecka där. Jag inser dock att klubblivet verkar vara helt otroligt. Längst ner på följande länk finns tips på riktigt bra klubbar i Bangkok. Det tråkiga med Pattaya på den punkten verkar vara att alla de bra klubbarna ligger på Walkingstreet. Det vill jag helst undvika.
http://www.1stopbangkok.com/hospitality/bars

Help me out!
JPacino

Själv har jag varit i Cebu fyra gånger på ett år , det finns flera ställen dit det är billigt att ta sig från Cebu City , Moalboal (ca tio kronor med buss), Malapascua (60 kronor med buss och båt), Bantayan Islands, Santa Fe (75 kronor med buss och båt), finns gott om möjlighet till dykning, fiske, jetski osv. Det enda som saknas i Cebu City är bra klubbar, det finns ett par stycken men det är inte mycket i en stad på över 800000 invånare. Sen är det den ständiga "scammingen" som man kan bli rätt irriterad på till slut. Är dock säker på att du kan komma billigare undan i Filippinerna än i Thailand .