2009-08-18, 08:45
GlittrigaGullan
Ursprungligen postat av Lillen.
Intressant, har du besökt alla platser? Det lutar mest mot Maldiverna nu... Är dock lite rädd för det nu när du säger att det är svindyrt. Vad är det som kostar? Kan du ge prisexempel, inte bara boende då.

Har du något att tipsa om, speciell Ö i Maldiverna är det bara att dela med sig, var går det att surfa tex?

Tycker du att Seychellerna är att föredra framför Maldiverna? Gärna en liten motivering.

Danke


Maldiverna är säkert otroligt vackert. Men, överallt jag har läst så står det att det är lugnt, megalugnt. Vattensport i all ära och snorkling men sen rekommenderas man att ta med en bok och koppla av. Ska jag bara ligga i en solstol och läsa en bok och koppla av känns det som att jag kan göra det på närmare håll till en betydligt billigare penning.

Har du funderat på vad du vill ha ut av din resa?

Eftersom jag inte är direkt nygift så gick både Maldiverna och Seychellerna bort. Alldeles för smått och för lite att göra (vi har passerat stadiet att sitta och drunkna i varandras ögon). Vi har istället valt Mauritius och åker nu i höst. Flyg bokat med Air France/Air Mauritius och boende genom att surfa runt på nätet. Tror det blir mycket bättre än att stänga in sig på ett all inclusivehotell.

Bra boende, 4-6 bäddslägenhet med pool, får du för 50-70EURO/dygn. Flyg 10-12.000 och uppåt beroende på hur god tid du är ute i.