2011-04-17, 23:42
Flummig1333
Ursprungligen postat av JAQ
T.ex. Australien kan man ju dock åka till för att fylla på reskassan med om det behövs. Av någon anledning känns det bättre att ta ett s.k skitarbete utomlands än i Sverige :-)

Mina planer är rätt så vaga. Pluggar nu, behöver stanna i Lund även i höst och ska då ta 15 poäng nybörjarspanska kvällstid vid sidan om. Om det inte avskräcker mig så tänkte jag ta nästa vårtermin utomlands. Anmäla mig till några poäng via internet och köra distans. Då borde jag vara redo att åka i mitten av januari, höstterminen därefter pluggar jag någon annanstans så senast då måste jag väl vara tillbaka. I övrigt beror det på pengar och vad jag känner för. Men inget är säkert än, dock vet jag att det hade varit skoj att komma iväg från Lund och Sverige lite. Inte anmäld till någon skola någonstans och jag vet fortfarande inte exakt var det blir.. jag kanske t.o.m kommer på att Uzbekistan passar bättre? Vi får se hur det slutar men om det blir Sydamerika så absolut! Om du nu är någonstans i området då. Många om så det är nog lättare att ta det som det kommer :-)


Håller med det där om skitjobb här hemma och utomlands. Om man bara går och möglar här hemma i Sverige på ett skitjobb känns det verkligen inte värt det. Skitjobb som skitjobb men om är utomlands gör man det på grund utav något. Jag pmar dig!

Jag är inte riktigt heller säker faktist men Sydamerika vore fantastiskt och jag tror det skulle passa mig.