2011-04-18, 00:11
Det är bara jag som eventuellt ska åka, mina polare är riktiga krukor som anser att Aya Napa höjden av upplevelser. Men det är OK, jag brukar hitta folk att resa med under tiden jag reser. Det är de som får sitta och ångra sig när de blir gamla när det enda de har att berätta är deras suparresor till grekland. Då kan de ångra att de inte följde med mig på Vandring i Himalaya (gjorde jag förra året)
Eller sydamerikaresan och upplevde och såg saker som ingen annan från denna lilla hålan har sett innan.

Men mina planer är i alla fall att börja i Argentina och se Iguazu,patagonien, Torres del Paine etc och sen ta mig in i Chile och upp längs med kusten för avstickare för Bolivia. Sen vidare till Peru och kanske Ecuador. Längre än så har jag inte tänkt. Angående Amazonas så är faktiskt vad jag läst Bolivias del av amazonas mycket mer artrikt än brasilianska delen. Så det lär vara mer intressant om man vill se häftiga djur/natur att hålla sig till gränslandet Anderna/amazonas.
Sen vet jag inte exakt när jag åker men jag tänkte kanske December i år eller Januari 2012.
Jag är inte den som Planerar alltför mycket för jag vet av erfarenhet att i U-länder så ska man ta för givet att INGET funkar