2011-09-14, 22:18
OsloRbastFTrest
Jag fattar inte dom som tycker Oslo bara är lagom jämförd med svenska storstäder. Men det beror nog på at dom inte har nån fast förbindelse till folk der, personligen har jag fortfarande inte mött på mer en nåra mycke betydelseslöse grejer som har "imponerad" mej i dom stora svenska stader jämförd med min hämort Oslo... Det enda är att ni har typ fyra klubbar i *Sthlm* (1 i Göteborg, ingen annars) som är lite mer stora och känns lite mer internationella ut och det i en stad som sägs vara över två gånger större, före jag fick vistas ordentligt i staden trodde jag skillnaden var jävligt mycke större.

Riktig nog sant att Sthlm har mycke mer av imponerande klassiska byggnader och stadsplanering, men det imponerar mej dock inte stort, det är ju bara importerad Europeisk barock/klassisistiskt kultur som jag ser det, jag gillar faktiskt att Oslo inte er fullstendigt "strypad" av klassiskt Europeisk stil men til en viss grad iaf representerar nått lite annorlunda enn t.ex. dom två andra skandinaviska huvudstader.

Jag ville bara representera *mina* åsikter på Oslo vs dom svenska storstäderna, menar inget ont med detta tror jag, men ser typ endel dissing av Oslo her och där så detta är mitt lilla bidrag till att "utjämna" dom innleggen.