2011-10-31, 02:04
Hugh.Hefner
Till TS: Långbyxor på. Kortärmat går dock bra.
Är det rekreationsresa så har du ju dels skidanläggningarna vid Teheran. Sedan iraniernas egna semesterö Kish i Persiska viken om du är mer intresserad av sol och bad än av skidåkning.

Turkish Airlines flyger från Arlanda till Teheran med mellanlandning i Istanbul. Iran Air har direktflyg Stockholm-Teheran men vet inte hur ofta de går. Personligen har jag lite fördomar och skulle därför välja Turkish. Aeroflot är ett annat flygbolag jag aldrig skulle flyga med.

Ursprungligen postat av luckylucaz
Tänkte du en paketresa eller ordna resan själv? Finns flera flygbolag som flyger till Tehran, själv korsade jag in över land från Irak och flög ut med Qatar Airways. Du är väldigt väldigt populär som västerlänning i Iran! Det är det mest gästvänliga land jag besökt. Helt sjukt. Reser du ensam får du inte en sekund för dig själv. Folk vill prata med dig, bjuda dig på saker, etc. Lite störande ibland.


Du får gärna berätta mer om hur det gick till när du tog dig in i Iran genom den iransk-irakiska landgränsen. Är det ens möjligt att korsa den gränsen legalt?