2012-02-08, 17:58
YellowLemon
Tycker inte att Tijuana är nåt vidare ställe att åka in till, San Diego är mycket finare och trevligare. Men gillar man misär så varför inte...

Nashville är mycket roligare än vad Memphis är enligt mig. Har dock inte spenderat så mycket tid i just Memphis av anledningen att det inte kändes som att det var nåt vidare trevligt att strosa omkring i just den staden. Nashville har ett grymt uteliv med mycket livemusik och lämpar sig extra bra om man gillar country och äldre rock.

Lägger hellre några extra dagar i San Fran, Vegas eller San Diego än i LA, tycker att de resmålen är mycket trevligare.

Har inte varit i Dallas, men Austin är annars riktigt fint! Bra uteliv och en "lagomt" stor stad.

Det står inte hur många ni är men i min mening är det möjligt att göra resan för totalt ~45-50k inklusive flyg och bil om man är 4 personer och inte bränner pengar i onödan. Så 100k räcker garanterat.

Räkna inte med att ni kommer klara er på 858mil utan mer 1,1k mil iaf eller nåt i den stilen, det kommer troligtvis bli nån felkörning samt extra resmål. Är ju inte heller så skoj att bara plöja längs motorvägarna utan mycket roligare att åka nån lite mindre väg en stund.

Monument Valley kanske kan vara av intresse med. Tycker förövrigt att det är ruskigt fin natur från Colorado (Denver typ) ner till Grand Canyon men det är givetvis en ganska lång omväg.

Hade också klämt in Nashville och Memphis före New Orleans för att spara resväg. Känns ganska dumt att sick-sacka i onödan.

Finns redan ett gäng såna här trådar så kan definitivt vara av intressa att läsa igenom dessa.