2012-02-08, 21:55
Ursprungligen postat av LP-skiva
Muir Woods. En trevlig halvdagsutflykt från SF, skulle jag vilja säga. Fina naturstigar bland Giant Redwood. Ta med lite matsäck och imponeras av storleken (framför allt höjden) på träden.


Muir Woods är lysande om man vill göra en halvdagsutflykt från SF. Men jag håller med CC Cowboy att Yosemite, Sequoia och Kings Canyon är så mycket coolare om du vill se massiva träd. Samtliga är sevärda, men hinner du bara med en skulle jag rekommendera Yosemite som även har en del sequoia-träd.

Ursprungligen postat av Serpenttongue
Washington har jag varit i å det sög enligt mig.


Washington state eller DC? Antar DC. Vad var det som sög?? Tyckte det var riktigt cool stad, med mycket historia.

Ursprungligen postat av Serpenttongue
Vi tänkte först ta roswell för å kolla lite alien shit men det verkar ganska dåligt,nån som vart där?


Var där förra året, det är kul att se UFO-museum och käka på UFO-mcdonalds osv, men inte värt att köra en omväg enligt mig... Dock finns det ju mycket annat att se i närheten, som Carlsbad Caverns och White Sands som jag tipsade om ovan.

Ursprungligen postat av CC-Cowboy
Nåt jag kan tipsa om var att kolla in ett ställe som heter Hurst Castle, någonstans emellan SF och Monterey. Nån tidningsmiljardär som byggde århundradets skrytbygge, komplett med zebror i djurparken och mosaik i swimmingpoolen,uppe på ett berg á la sagoslott. Rätt så rolig halvdagsgrej, bara så absurt och överdrivet.


Har du varit där? Själv tyckte jag inte det var något att hänga i granen. I Europa har vi ju hundratals slott som är mycket mer imponerande, så jag förstod inte riktigt all uppståndelse kring detta. Det är dessutom dyrt. Och jag såg inga zebror, vet inte om de fortfarande finns där? Hur som helst, slottet ligger i närheten av andra sevärdheter som Big Sur, Piedras Blancas sälkoloni och Solvang (dansk by) så kan kanske vara värt ett besök om man ändå är där.