2012-02-09, 03:10
Efilnikufesin
Ursprungligen postat av Mordarosten
Vad finns det att göra där? Titta på statyer och få ak's riktade mot sig?


Finns så mycket att se! Tänk dig den kanske sista kommunistdiktaturen i vår tid, man kommer kanske aldrig få en chans att se något sådant igen! Dessutom det mest slutna landet i världen, med sina skruvade ledare och idéer, skulle ju vara hur fräckt som helst att få berätta några udda berättelser för polarna.

Ursprungligen postat av kalasfilm
haha


Tack för ett givande inlägg.

Ursprungligen postat av MilkywayBob
Man kunde redan åka till landet innan hans död. Dock kan man enbart boka gruppresor som till stor del är organiserade av Nordkoreanska grupper. Kolla länken.

http://koreakonsult.com/


Ao visst kunde man det, är bara frågan om det verkligen fungerar nu eller om Kim Jong Un ser till att kidnappa så många turister som möjligt innan han spränger Seoul i luften.

Ursprungligen postat av DominusNihilus
Det verkar hyfsat spänt nu, jag skulle avvakta ett tag tills man får se hur det blir. Krig? Statskupp? Man vet aldrig, vänta ett tag tills du åker.


Absolut att jag ska avvakta, skulle i så fall inte bli föräns till hösten eller liknande, hoppas bara att man kommer fortsätta i samma bana som innan. :'( Att folket svälter är väl ett mindre bekymmer än att jag får åka dit.