2012-07-02, 21:41
Jag var faktiskt i Edinburgh förra året. Vet inte om Brewdog hade öppnat då, men i så fall måste jag ha gått förbi. Jag bodde ju på Budget Backpackers (Cowgate). Hade ingen karta med mig, men upptäckte att det var "enklast" att använda mig av Victoria Street eller Candlemaker Row (via Greyfriar's) när jag skulle ta mig till andra delar av stan (från vandrarhemmet eller tillbaks dit). Det blev mitt sätt att hitta rätt.

Undantaget Grassmarket när jag skulle till slottet, eller till den där lilla dygnetruntöppna kiosken runt hörnet (Cowgate/Grassmarket). Kanske inte var öppet dygnet runt, men den verkade ju hålla öppet vid alla möjliga tider i alla fall (inkl. sena kvällar och tidig morgon).

Vet att jag brukade passera förbi Bow Bar + Bobby's Bar utöver pubarna på Grassmarket då jag ändå brukade promenera på de gatorna, så dessa besökte jag ett par gånger. Besökte andra ställen också. men jag har inte så bra koll på alla ställen, då jag har glömt av namnen på många pubar och matställen. Är ingen festprisse så besökte inga nattklubbar/uteställen.

Jag var ensam tjej men gick inte till pubarna för att ragga Mest för att få något att äta på kvällarna och få lite öl till maten. Åt på andra ställen på dagstid, men jist på kvällstid så var det skönt att få tillbringa tid på en pub..