2012-11-13, 22:04
Ursprungligen postat av randomman
Nu har min tjej bestämt att vi minsann ska stanna i Goa, och sedan vidare till Thiruvananthapuram, men vi landar fortfarande i Bombai.

Fråga 1: Rekommenderar du samma tåg? Jag ser att tåget du rekommenderade även stannar i Goa, men det kanske finns bättre tåg som går till Goa?

Det bästa tåget från Mumbai till Goa är 12051 Jan Shatabdi Express. Tåget avgår från Mumbai Chhatrapati Shivaji Terminus [CSTM] klockan fem på morgonen och kommer fram till Thivim [THVM] lagom till lunch.

Ursprungligen postat av randomman
Fråga 2: Hur är det med gym generellt i Indien? Jag har sett att det finns på en hel del hotell, men finns det också andra gym där man kan betala en engångssumma för att träna? Hur många/få sådana finns det, i sådana fall?

Gym finns lite överallt. Nya gym med bra indiska maskiner hittar man ofta i stora nybyggda luftkonditionerade bazarer.

Ursprungligen postat av randomman
Fråga 3: Apoteken i Mumbai, säljer de bensodiazepiner, opioider eller steroider? Eller är staden för västerländsk och "modern" för det?

"Västerländsk" och "modern" är inte samma sak. Mumbai är en fantastisk indisk stad och inte speciellt "Västerländsk". De mest välsorterade apoteken ligger ofta inne på stora sjukhusområden.