2013-03-05, 20:40
Ursprungligen postat av foreveri
till quDos angående onsen. Jag har bara varit på oedo onsen på odaiba (som jag tror är det kändaste?), och där kom inte polaren in som är tatuerad. Har du bara någon liten kanske du kan dölja det dock.
Kan inte dölja tatueringarna, men tack ändå.

Ursprungligen postat av karbonara
Vet inte vilken sorts hardcore du gillar, men Inside är ett riktigt bra Youth Crew-band som har sin sista spelning den 29:e april. Flyer här: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...43900251_n.jpg


I Kabukicho finns ett ställe som heter Finland (http://goo.gl/maps/VMnlK). Den är en sento och inte onsen eftersom den inte är kopplad till en varm källa, men vem bryr sig? Klisterlappar om att tatuerade personer inte tillåts finns, men halva klientelet har helkroppstatueringar. Plus för den hakkorsformade poolen och massösera som går runt bland alla nakna manliga kunderna och erbjuder massage (nej, de är inte prostituerade). Om jag minns rätt finns det elbad också.

Såg 7 Seconds i somras i Göteborg så lite schyst Youth Crew hade varit grymt, är tyvärr inte kvar då. Men tipsa gärna så mkt du orkar om liknande grejer. Gillar även amerikansk östkust-HC, är det stort i Japan? Finns det nån bra sida på engelska med kommande gig i Tokyo, stora som små?

Det stället verkar skönt, får kolla upp det. Ska pressa min tatuerare på lite bra ställen med, han och hans hans bror har spenderat en hel del tid i Tokyo...