2013-04-10, 19:47
EywonofRohan
Ursprungligen postat av mjulven
Kan dela med mig lite av mina erfarenheter då jag var på USAs västkust i november.

Spendera INTE allt för mycket tid i Los Angeles är min intryck, jag var där i 5 dagar(6 nätter). Det sevärda hinner man med på 3-4 dagar, ett tips är att inte försöka göra saker impulsivt då det kan vara svårt att få tag på biljetter samma dag till en populär föreställning. LA var i min mening svår turistat, men om man kollar upp vad man vill göra i god tid innan så är det säkerligen inga problem att vara där fler dagar. Men hade jag vetat det jag vet nu hade jag max spenderat 4 heldagar med turistande i staden. Och vad ni än gör i LA så förflytta er i möjligaste mån alltid längs motorväg om en rimlig möjlighet finns.

I SF och områden runt omkring skulle jag kunna spendera månader. San Francisco området är ganska bra på sport. Dom har lag i alla större sporter till exempel om ni vill uppleva något sådant. Sen finns ju i själva San Francisco saker att se för 3-4 dagars turistande. Om man inkluderar dagsturer så finns vingårdar, outletshopping, vackra vägar längs havet, broåkning(det finns många fina broar i San Francisco!) etc. Jag var där totalt 13 dagar och jag hann inte med allt jag ville (hade hyrbil), så jag får åka dit igen vid tillfälle.

I Las Vegas kan man åka helikopter över Hoover Dammen och Grand Canyon, kostar drygt 400$ per skalle men man spar mycket tid och får se saker man inte annars skulle ha sett (går att boka i förtid). Att se alla hotell i Vegas tar ca 6-7 timmar per gång man går upp och ner längs strippen, jag körde två pass (ett dag och ett kvällspass). Sen så bör man passa på att se en Vegas Show när man ändå är där. Jag tycker nog att 2-3 heldagar räcker gott och väl i Las Vegas om man inte är en vinnande gambler eller har väldigt mycket pengar att spela bort.


jo man ska visst va där mer än 5 dgr. Jag vill typ se varenda strand som redondo beach mm och laguna beach och besöka knotts berry farm, six flags, disneyland, gå på inspelningar som the price is right, ellen, jimmi kimmel live!