2013-07-04, 09:31
kvarnby
Ursprungligen postat av SvetsarnW
Vi frågade efter hyrbilen på Swanssons resebyrå. Vi är båda över 25 år så det ska inte vara några problem. Aha okej, det låter ju rätt mycket rimligare. Nej som sagt bilen är inte bokad ännu heller.
Det med packningen är nog ingen fara.. Vi båda reser rätt lätt. Det kommer inte bli någon direkt shopping och kläderna får man ju tvätta längs vägen. Gött att bara ha en väska.

På resebyrån sa dom att vi kunde ändra på resan/nätter osv fram till bara några dagar inpå avresa.
Ska ta med mig ditt råd där om att lägga till några dagar. Kan nog bli så. Jag menar vi får ju ändå rätt många dagar inne i landet.


Som Whooo säger.

Jämför med att boka själv. Sätt ihop en liknande resa genom Hotels.com, direkt på hotellsidorna, flygbolagen, hyrbilsbolagen, förmedlare som carrentatals, MrJet o.s.v. och jämför. Men som sagt vänta lite, mer än ett halvår i förväg är alla hotell, hyrbilar o.s.v. inte tillgängliga ändå.

Swanson kan ibland konkurrera på enskilda hotell o.s.v. men att köpa en hel resa av dem blir nog aldrig billigare, man får betala en del för deras service och tjänster.

Kolla också upp eventuella rabatter genom medlemskap i olika föreningar kundklubbar o.s.v. Motormännen SAS Eurobonus o.s.v. kan ge 10% utan ansträngning.

Boka på ställen där ni kan boka om och av utan avgifter så kan ni boka när ni hittar något bra och sen boka av eller om efterhand som ni hittar ännu bättre, ändrar resplan o.s.v. man behöver ju inte heller boka alla övernattningar hemifrån om man inte vill, internet finns ju i USA också :-)