2015-05-27, 17:51
Dckhead
Ursprungligen postat av 2anRules
Tjena,

Jag upplever det inte som att det är hård stämning på krogen, får jag säga. Jag tycker det är ganska schysst och avslappnat där. Visst finns det sådana som ständigt är sugna på box, men så är det ju i Stockholm också.

Andra kanske har annat att säga angående detta, men rent generellt så är bulgariskorna inte lika lätta som svenska tjejer. Det finns slampor överallt, men bulgariskor kan ta ganska illa vid sig om man slänger ur sig något som kan uppfattas som olämpligt. Inte för att jag själv gjort det, det är bara sådant jag hört från andra, bland annat en bulgariska jag satt och talades vid med.

Det är inte alls svårt att hitta boende nära city. PM:a mig så hjälper jag dig med det.


Härligt att höra! Det råder ju alltid massa mardrömsscenarion och illa dolda fördomar i ens huvud när man försöker att föreställa sig något som man har en väldigt stor distans till, men utifrån vad du skriver så känns det enda som att det rimliga i ett sådant här projekt förstärks.

Vi väntar fortfarande på svar angående vissa detaljer kring arbetets längd och lönevillkor, men jag skickar PM såsnart jag har fått den slutgiltiga bekräftelsen på att det här blir av! Hur smidigt fungerar kollektivtrafiken för övrigt och hur mycket pengar sparar man genom att laga sin egen mat vid egen spis i förhållande till att äta ute på restaurang? (ungefär)