2015-08-14, 11:48
rodvin
Ursprungligen postat av aeg1s
ca ett år. Panama - Bolivia tog mig ca två månader. Jag spenderade en månad i Colombia, knappt en månad i Peru och några dagar i Ecuador.


Ursprungligen postat av AntiBus
Satsa på kvalitet mer än kvantitet, bara se så mycket som möjligt på kort tid tycker jag är trist. Man vill ha lite slappdagar.


Ursprungligen postat av badis
till TS, på 4 månader dela upp det i två, 4 månader i centralamerika kan du lätt sysselsätta dig utan att bli uttråkad.
4 månader sydamerika är på tok för lite, du kan spendera 4 månader i peru och bolivia enbart utan att bli uttråkad!

/B


Tack för svaren! Ja, då lutar jag nog mest på att köra på mexico till panama. När jag räknat lite på det känns det som att det skulle bli ganska stressigt att ta sig hela vägen till bolivia, blir långa avstånd i buss och så dessutom.

Det enda jag funderar på är hur vädret är? tänkte alltså åka september- december och har läst mig till att september/oktober är värsta regnperioden på många ställen i centralamerika. (Lite därför jag hade tänkt åka typ bolivia-colombia i sep-oct, för att sedan åka panama-mexico i nov-dec, så man undviker det mesta av regnperioderna)

Det vore ju lite antiklimax om man kommer till Belize och så ösregnar det hela veckan t ex. Att vandra i naturen och sådär är ju inte heller så kul om det är dåligt väder. Någon av er som har någon erfarenhet? Är det mer att det kommer en skur ibland eller är det kört om man vill ligga på stranden?