2015-10-21, 09:14
Om du inte vet hur länge du vill stanna så flyg in till Bangkok på en enkelbiljett och ta dig söderut därifrån, precis som du tänkt. Enkelbiljetter börjar på 1400 kr med Norwegian. Ukraine IA är inte mycket dyrare. Beroende på datum förstås. Vill du resa i november är det dags att köpa biljett ASAP.

Lär dig att boka en helt avbokningsbar biljett. Det tar typ 1 minut när du vet hur man gör, och så slipper du allt bekymmer med utresebiljetter. Jag måste ha skrivit om det typ 100 gånger redan, sök här i forumet.

Hong Kong är coolt, men skulle inte rekommendera att börja med att flyga in där och sedan ta sig överland, eftersom det kan vara överväldigande att resa genom Kina (kräver också kinesiskt visum).

Malaysia är nog mitt favoritland i den här trakten, men det beror på ens intressen förstås. Det är ett islamiskt land så det är inte lika mycket alkohol och party som nordligare länder.

Jag fick mitt vietnamesiska visum på gränsen. Jag hade en flygbiljett ut från landet, minns inte om det efterfrågades eller inte.