2016-05-13, 20:11
matlabber
Jag tackar för svar. Ska definitivt ta detta i åtanke.Speciellt bra att du berättade om San gil, det besparar mig ca 18 timmar totalt i buss (som visserligen hade kunnat vara en upplevelse i sig). Det enda som är egentligen spikat är Cartagena då det är där jag anländer samt Cali då flyget hem går därifrån. Även om det inte är så mkt att se i Cali så är det värt det för att dansa i Salsans huvudstad .

Allt däremellan och hur länge jag stannar på varje plats är dock helt öppet så ska definitivt kolla upp de ställena du nämnde. Vissa verkar ligga off men många bara några timmars flygtur/busstur från andra stora städer som Cartagena och Cali. Måste säga att norra kusten verkar jävligt nice överlag.

Har definitivt reviderat min resa, Bogota och San gil går nog bort till fördel för annat. Kan jag köra "äventyrliga" saker i Medellin så finns det ingen anledning att ta sig till San Gil och Bogota var som sagt inte mkt att ha. Din lista var koncis och mycket användbar. Härifrån kan jag själv, google och tripadvisor ta över .

Tack återigen för svar!