2016-06-09, 03:18
freenz
silfverstrand ovan gav typ alla rätt på sevärdheter, utom Empire State. Knatar man upp i Top of the Rock tycker jag att ESB är onödigt.
One World Trade Center har öppnat upp sitt observatorium, det är nog säkert ballt, har inte pallat åka upp ännu.
Iaf, en utsiktsplats är nog mer än tillräckligt.
Med tonåringar är det kanske inte helt lätt att ta sig in på en rooftop, men inte omöjligt - försök på Hiltons rooftop i midtown kanske? I målsmans sällskap kan de säkert gå vägen...

--

Skulle UNDVIKA Central Park Zoo, Times Square exhibits (Madame Tussaude å dylikt).

Central Park är väl värt ett besök, gå vilse i the Brambles, chilla på The Great Lawn, gå upp till Jackie O Reservoir,, kolla sköldpaddor i Turtle Pond.
Coney Island ute i Brooklyn kan vara kul besök, boardwalken mellan Brighton Beach till Coney Island är intressant att knata runt på. Upplev de ryska butikerna i Brighton, häng några timmar på stranden åk några rides på nöjesfältet o käka en korv på Nathans. Är vädret nice så äre sjysst!
(Alternativt åk ut på Fire Island [Ocean Beach] men det är överkurs å mer strandsemester än ni kanske tänkt).

Regnar det så är MoMA, AMNH eller The Met alla bra alternativ.

Broadway show är givet, finns många bra.

Käka en rejäl steak! Del Frisco, Peter Lugers, Keens, Quality Meats.. lär inte lämna någon köttätare besviken (Medium rare! Well done och 10 kattungar dör).

--

Till slut, promenera benen av er. Tunnelbanan är grym och bör användas, men för att uppskatta områdena är det apostlahästarna som gäller. Upper West Side, East Village, Hells Kitchen, Midtown, West Village, Lower East Side osv.. gå gå gå runt o kika, ta en kaffe i några sköna coffee shops. Ta en öl på någon bar (återigen, kidsen kommer nog in med målsman, finns alkoholfritt att tillgå.

Lycka till!