2016-07-25, 20:43
rodvin
Stranden i cartagena är inte så mkt att hänga i granen, men har hört att det främst finns någon ö utanför med ganska fin strand. Var dock aldrig där tyvärr.

Mitt absoluta favvoställe i Colombia när det kom till strandställen var utan tvekan Palomino, kan vara värt att kolla upp om du ändå är uppe på karibiska kusten. Och om du ändå är där borde du även besöka tayrona-parken i en eller två dagar! Har du ont om tid och mer vill se städer är det absolut inte obligatoriskt(då det tyvärr ligger lite avigt), men om du har lite tid över och känner för att bara dricka rom i ett strandparadis kan det vara värt att kolla upp.

Bogotá skulle jag inte spendera allt för mycket tid i, men om man flyger därigenom kan man väl passa på att stanna till i en dag eller två, men mer tid än så behövs inte. Det är ganska kallt och molnigt och Medellín är en härligare stad på alla sätt och vis.

Har inte varit i Cali men Medellin är nog en av mina favoritstäder world-wide. Bo i el poblado om du är där för nattlivet.

EDIT: Försod precis att du redan åkt men bara säg till om du har frågor längs vägen!