2016-11-14, 23:00
slampen
Stort stort tack för dina svar, allt ser mycket intressant ut!

Får man fråga dig om du har någon aning om vad polska tjejer har för generell åsikt om svenska män?

Ursprungligen postat av Westerner
Gdynia är inget speciellt men Gdansk och Sopot är verkligen toppen. Har varit där två gånger under sommaren. Sopot är utan tvekan polens Båstad/Tylösand. 90% av turisterna där är polacker från Warszawa, Gdansk och Wroclaw. Sedan finns det rätt mycket svenskar och norrmän. Enstaka britter, amerikaner, tyskar och italienare kan även påträffas. De unga polackerna är bra på engelska. Inte lika bra som svenskar men tillräckligt bra för att kunna göra sig förstådda.

Googla bilder på Sopot "lato" (sommar) eller Sopot "impreza" (fest) så kan du se mer eller mindre vad du har att vänta dig.

Förfesten hålls på baren "sliwka w kompocie" (deras fruktiga vodka shots är berömda) och sedan finns det ett par nattklubbar mittemot i "krzywy dom" (sneda huset). Finns även ett par andra nattklubbar för det rikare typer. Dessa ligger runt torget.

Bor gör man på legendariska Grand Hotell om man har råd (strax över 1000 kronor om natten)

Angående vädret så borde det vara lite varmare än i Sverige men det beror lite på om vädret kommer från skandinavien eller från kontinenten. Runt 25 grader de sämre dagarna och närmare 30 de bättre.